SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Serdar Aziz ve Volkan Şen bombası

Şenol Güneş'le el sıkışan Beşiktaş'ın transferdeki rotası da belli oldu. Tecrübeli hoca, Kartal'a imzayı attığı anda Bursaspor'daki 2 öğrencisi Serdar Aziz ve Volkan Şen için girişimlere start verilecek.

Beşiktaş yönetiminde Slaven Bilic ile yolların ayrılmasından sonra bir yandan hoca arayışı sürerken diğer yandan yapılacak takviyeler de merak konusu oldu. Ancak Siyah-Beyazlı yönetim, hedef oyuncuların listesini belirlese de, teknik direktör konusunu netliğe kavuşturmadan transferde somut bir adım atmak istemiyor.

Luce bekleyişi

Fa­at eksik mevkiler yine de belirlendi. Bunların başında stoper ve orta saha geliyor. Birçok alternatifin yer aldığı oyuncu listesinde Bursasporlu Serdar Aziz ve Volkan Şen’in de ismi bulunuyor. Bu iki oyuncu için yapılacak girişimlerde teknik direktörün ismi de belirleyici olacak. Nitekim SiyahBeyazlılar, Bursaspor’un hocası Şenol Güneş’le de büyük ölçüde anlaştı. Güneş’in göreve getirilmesi durumunda bu iki oyuncu için çalışmalar hızlandırılacak. Ancak yönetim, Güneş’i resmiyete kavuşturmak için diğer alternatifi Mircea Lucescu’y­a olan görüşmelerini neticelendirmeyi bekliyor.

Bursa yönetiminin, Fenerbahçe’nin Fernandao ve Şener hamlesinin ardından, Serdar Aziz ve Volkan Şen’in de gönderilmesine sıcak bakmayacağı dile getiriliyor. Fakat Güneş’in Beşiktaş’a gelmesi durumunda yöneticilerin bu iki transfer için yoğun mesai harcamaya hazırlandıkları da gelen haberler arasında.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler