SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Slaven Bilic gözleri dolu veda etti

Beşiktaş'taki görevi sona eren teknik direktör Slaven Bilic, maçın ardından duygusal bir konuşma yaptı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Bilic'in açıklamaları şu şekilde;

Oyuncularımı tebrik ediyorum. Son maçı bu koşullarda oynamak kolay değildi. Çok agresif ve istekli bir şekilde oynadılar. İkinci golü daha erken bitirebilirdik. Burada ben ve antrenör ekibim çok güzel günler geçiridk. bu kulübün ben de çok özel bir yeri var. Burada çıkardığımız işten guru duyuyorum. Elimizden geleni yaptık ama yetmedi. umarım Beşiktyaş şampiyonluğa gelecek sezon ulaşacaktır. Ben de Beşiktaş'ın bundan sonra en büyük taraftarı olarak kalmaya devam edeceğim.

[Maçtan kareler-![Beşiktaş - Gençlerbirliği maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122954/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/besiktas-genclerbirligi-macindan-kareler-154703-myspor)

Türkiye'de benim için sadece Beşiktaş var ama yakın gelecekte Türkiye'ye dönmek gibi bir planım yok. Buradaki insanlar ve kültür benim için çok değerli. Ama şunu söyleyebilirim Türkiye'de benim için tek bir seçenek var o da Beşiktaş. Bu şekilde vedalaşmak, taraftarın desteğiyle ayrılmak çok güzel. Burada yaşadığım her dakika çok güzeldi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler