SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şenol Güneş için geri sayım

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin, Gençlerbirliği maçı sonrasında takımdan ayrılacak Bilic'in yerine Şenol Güneş'le büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenildi. Güneş'in, 3 Haziran'daki Türkiye Kupası finalinin ardından Kartal'ın başına geçirilmesi planlanıyor.

Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından teknik direktör Slaven Bilic’le yollarını ayıracak olan Siyah-Beyazlılar, Hırvat çalıştırıcının yerini doldurmak için temaslarını hızlandırdı.

Başkan Fikret Orman’ın bu konuda özel olarak görevlendirdiği İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, Bursaspor’la kontratı bitecek olan Şenol Güneş’le büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenildi. Çebi’nin, Yeşil-Beyazlılar’ın 3 Haziran’da Galatasaray’la oynayacağı Türkiye Kupası finalinin ardından kalan ufak pürüzleri de giderip Şenol Güneş’i resmen takımın yeni teknik adamı olarak duyurmayı planladığı bildirildi.

Torunoğulları’nın B planı hazır

Siyah-Beyazlı Yönetim, Şenol Güneş’in alternatifi olarak ise yabancı birkaç isimle temas halinde...

Kulübün dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları’nın, menacerler aracılığıyla önerilen birkaç teknik adam için nabız yokladığı ve B planının başındaki çalıştırıcının Luis Felipe Scolari olduğu ifade edildi. Brezilya Ligi ekiplerinden Gremio’nun başından geçtiğimiz hafta ayrılan 66 yaşındaki teknik adamın da, Avrupa Kıtası’nda bir takımla anlaşmaya sıcak baktığı ve iyi bir teklif gelmesi halinde Beşiktaş’a gelmeye hazır olduğu ifade edildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler