SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fikret Orman'dan hoca açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, BJK TV'de siyah-beyazlıların gündemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. En çok merak edilen konu olan teknik direktör hakkında da konuşan Orman, "Bilic'le yollarımızı ayırıp, bazı görüşmeler yapacağız" dedi.

"Seçime Mali Genel Kurul'da karar verdim" diyen Orman, "Beşiktaş'ın menfaatlarinin zamanlamasına da bakmak lazım. Bilic ile yolları ayıracağız. Hoca, transferler var. Stadı yeni sezona açmamız lazım. Şu anda seçim sandığını insanların önüne koymaktan endişem yok ama, Beşiktaş'a zarar vermeden yapmak lazım. Önümüzde Ramazan var, stat var. Yönetim kurulu ile konuşacağız ve seçimle ilgili tarihe bakacağız. Bugünden yarına olacak şey değil. Zaten 1 sene içinde genel seçim var. Her şeyi değerlendirip karar vereceğiz" dedi.

"KARDEŞİ KARDEŞE DÜŞMAN EDERLER"
Basında yer alan Serdal Adalı haberlerine de değinen bşkan Orman, "Bu camialarda yöneticilik yapmak çok zor. İnsanların isimleri, yok o alınmış, o çıkıyormuş, palavradan başka bir şey değil. Burası öyle bir yer ki, kardeşi kardeşe düşman ederler. Yönetim kurulumuz ile ilk etepta konuşacağız. Serdal Adalı'yı listeye alıyormuşum. Onunla aramızda böyle konuşma geçmedi. Ben güven oylamasına gideceğim dedim. Biz Beşiktaş'ı bırakmadık ki, sahipsiz kalsın. Arkadaşlar Serdal'ı da hırslandırmaya çalışıyorlar. Tabii ki Beşiktaş başkanlığı akıllarından geçiyorsa, aday olabilirler. Seçim ortamları bazılarına şenlik çıkartır. Beşiktaşlılar doğru yolu bulabilecek konumdadır. Bizim 1 senelik daha doğal bir süremiz var. Özellikle genç insanlarda bir şey var. Ben sandıktan kaçmam" dedi.

"ÇOK DAYAK YEDİK"
Teknik direktör konusuna açıklık getiren Orman, "Hocayla alakalı daha lig bitmedi. Giden hocanın da bir raporu olmaz, gelen hoca inceler. O geliyor, bu gidiyor, bunlar palavra. Bizim Beşiktaş'a yakışır şekilde ligi bitirip, Bilic ile yollarımızı ayırıp, bu hafta sonu ya da gelecek hafta Bilic ile basın toplantısı yapıp süreci tamamlamamız lazım. Tabii ki bazı görüşmeler yapılacaktır. Oyuncularımızın hepsi çok kıymetlidir. Beşiktaş'ın gündemini abuk sabuk şeylerle meşgul etmesinler. 2 sene dışarıda oynayarak çok dayak yedik, en kısa sürede stadımıza dönmek istiyoruz. Artık bu yaz bu işi bitirmemiz lazım" şeklinde konuştu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler