SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demba Ba ve Gökhan Töre'den şok hareket

Beşiktaş'ta Galatasaray derbisinin kaybedilmesinin ardından Demba Ba ve Gökhan Töre takım otobüsüne binmedi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Beşiktaş'ın iki yıldızı Galatasaray derbisi sonrasında sürpriz bir tavır sergiledi. İkili sorulan soruları da yanıtsız bıraktı.

[Maçtan kareler-![Galatasaray - Beşiktaş maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122914/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/galatasaray-besiktas-macindan-kareler-154678-myspor)

Demba Ba ve Gökhan TT Arena'daki mücadele sonrası da şok bir tavır sergiledi. İki futbolcu, takım otobüsüne binmeden otoparka giderek özel bir araca yöneldi. İki yıldız sorulan soruları yanıtsız bırakırken, ikilinin kime tavır aldığı merak konusu oldu.

DEMBA BA SEZONU 18 GOLLE KAPATTI

Öte yandan, Avrupa kupalarında 8 ve Türkiye Kupası'nda 1 gol atan Demba Ba, Süper Lig'de 2014-2015 sezonunu 18 golle tamamladı.

KERİM FREI: SON HAFTALARDA ÇOK ŞANSSIZLIK YAŞADIK

Beşiktaşlı futbolcu Kerim Frei, maçtan sonra yaptığı açıklamada, son haftalara kadar güzel bir sezon geçirdiklerini, ancak son dönemde şanssızlıklar yaşadıklarını söyledi. Siyah-beyazlı futbolcu, sezonu üçüncü sırada tamamlayacak olmalarını şanssızlıklara bağlayarak, "Son maçlara gelene kadar çok güzel bir sezon yaşıyorduk, ancak son karşılaşmalarda bir türlü galip gelemedik" dedi.

Puan kaybettikleri maçlarda pozisyonlar bulduklarını, ancak bunları değerlendiremediklerini kaydeden Kerim Frei, "Pozisyonumuz var ama fırsatları değerlendiremeyince sezonu böyle kapatıyoruz" diye konuştu.

"BILIC OLAYI BENİ İLGİLENDİRMEZ"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in sezon sonunda takımdan ayrılacak olmasıyla ilgili soru üzerine Kerim Frei, "Bu konu hakkında yorum yapmak benim işim değil. Ben sadece işimi yapıyorum ve ona konsantre oluyorum. Geri kalanı benim görevim değil" ifadelerini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler