SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ve bomba patlıyor! Daum geri geliyor...

Beşiktaş'ı ve Fenerbahçe'yi şampiyon yapan Daum'un siyah-beyazlı takıma mesaj yolladığı öğrenildi.

Beşiktaş bir yandan yeni bir teknik direktör arıyor diğer taraftan ise takımın başına getireceği teknik direktöre, "sana transfer sözü veremeyeceğiz" diyor. Bu yüzden Beşiktaş'ın görüş aldığı yabancı teknik adamlar, göreve gelmeyi risk olarak görüyor. Bu durumda da rota yerli teknik adamlara kayıyor. Fakat takımın başına gelebilecek yerli teknik adam olarak da fazla ismin bulunmaması yönetimi yine sıkıştırıyor.

Siyah-beyazlı takımın eski hocasının haber göndererek, Beşiktaş'ın durumunu bildiğini ve görev verilmesi durumunda şartları kabul ederek takımın başına geçmeye hazır olduğunu ilettiği öğrenildi.

MUSTAFA DENİZLİ BAŞKANLA GÖRÜŞTÜ!

Beşiktaş’ta teknik direktörlük için adı gündeme gelen son isim Mustafa Denizli oldu. Deneyimli hoca, eski futbolcular İbrahim Üzülmez ve Zafer Öğer ile durum değerlendirmesi de yaptı.

Denizli’nin Beşiktaş'ın eski oyuncularından İbrahim Üzülmez ve Zafer Öğer ile durum değerlendirmesi yaptığı kaydedildi. Defans ve orta sahaya birkaç takviye ile kadronun büyük ölçüde korunmasının doğru olacağı fikrine varıldı. Deniz­li, başkan Fikret Orman'ın sunacağı şartlara göre karar verecek. Tecrübeli hoca, Ümraniye'de ekibi dışında isim istemiyor. Orman ile Denizli fikir alışverişi de yaptı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler