SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş’tan Babel ve Tunay bombası

Beşiktaş, Kasımpaşa'dan Ryan Babel ve Tunay Torun'a kancayı taktı. Teknik direktörlük koltuğunu Şenol Güneş'e emanet etmeyi planlayan Siyah - Beyazlılar, transferdeki hedeflerini de belirledi. Gündemde Kasımpaşa'nın yıldızları Babel ve Tunay var.

Şampiyonluk umutlarını kaybeden Beşiktaş, yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için şimdiden çalışmalara başladı.

Şenol Güneş ile prensip anlaşmasına varan futbol şubesi, tecrübeli çalıştırıcının hazırladığı liste doğrultusunda transferdeki hedeflerini belirledi. Yönettiği her takımda hızlı kanat oyuncuları ile oynayamayı seven Güneş’in, Kasımpaşa’nın yıldızları Ryan Babel ile Tunay Torun’u istediği kaydedildi. Yönetim de bu doğrultuda Kasımpaşa’nın kapısını çaldı.

1.5 MİLYON EURO

Lacivert beyazlı yönetim, Tunay Torun için 2.5 milyon Euro talep etti. Paşa’dan ayrılmak isteyen Tunay için kulübü, “Pazarlık yapabiliriz” mesajını iletirken Beşiktaş’ın bu futbolcu konusunda 1.5 milyon Euro önerdiği öğrenildi.

Ancak Babel konusunda Kasımpaşa’nın tavrı net oldu. 4.5 milyon Euro talep eden İstanbul temsilcisi bu rakamın altına kesinlikle inmeyeceklerini belirtti.

Tunay’ın, Olcay Şahan, Tolgay Arslan, Gökhan Töre gibi Beşiktaşlılar’la olan yakın dostlupu transferin gerçekleşme ihtimalini güçlendiriyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler