SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şenol Güneş patron, Hurma direktör

Beşiktaş Yönetimi, Mircea Lucescu'ya alternatif olacak hoca ve sportif direktörü belirledi.

Beşiktaş Yönetimi, Slaven Bilic’in yerine Shakhtar Donetsk’i çalıştıran Mircea Lucescu’yu göreve getirmek için başlattığı girişimlerine hız verdi.

Başkan Fikret Orman, Rumen hoca ile önümüzdeki günlerde ikinci kez daha bir araya gelerek operasyonu noktalamaya çalışacak. Beşiktaş’tan alacağı yıllık ücret konusunda pürüz çıkarmayan Lucescu’nun tek sıkıntısının ise kulüp transfer politikasının, UEFA denetimi altında bulunmasının olduğu öğrenildi. Beşiktaş’la anlaşması halinde başarılı teknik adamın yardımcılığına da eski kaptanlardan İbrahim Üzülmez’in getirilmesinin düşünüldüğü kaydedildi.

B planı belirlendi

Siyah-beyazlı yönetim, büyük başarılara imza attığı Shakhtar Donetsk’le güçlü bağları bulunan ve Ukrayna’da yaşanan savaşa rağmen geçen yıl Galatasaray’ın teklifini geri çeviren Mircea Lucescu’nun ikna edilememesi ihtimaline karşılık B planını da belirledi.

Buna göre Lucescu için yapılan girişimler sonuçsuz kalırsa siyah-beyazlılar rotayı Bursaspor’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Şenol Güneş’e çevirecek. Güneş’le uzun vadeli çalışma planları yapan siyah-beyazlılar, başarılı teknik adamla anlaşma sağlanması halinde sportif direktörlük görevine de Süleyman Hurma’yı getirmenin planlarını yapıyor.

Şenol Güneş’in, Süper Lig’e geri dönen Kayserispor’da uzun yıllar görev yapan Hurma ile çalışmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Güneş’in olmaması halinde ise siyah-beyazlı ekip bir diğer alternatif olan Benfica’nın başarılı çalıştırıcısı Jorge Jesus’a teklif götürecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler