SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş faturayı Bilic'e kesti

Gaziantepspor maçından sonra durum değerlendirmesi yapan Beşiktaşlı yöneticiler, Slaven Bilic'i dört konuda eleştirdi.

Beşiktaşlı yöneticiler, Gaziantepspor karşısında 2 puan kaybedilen maçın ardından bir durum değerlendirmesi yaptı. Ankara dönüşünde Teknik Direktör Slaven Bilic’in tercihlerini masaya yatıran siyah-beyazlı idarecilerin, Hırvat hocaya dört konuda eleştirilerde bulundukları vurgulandı.

Kaçan goller nedeniyle çok şanssız bir beraberlik aldıkları görüşünde birleşen yöneticilerin, “Evet çok pozisyona girdik, ancak sezon başından beri bazı teknik tercihler kafalarda soru işareti yaratıyor. Cenk Tosun ve Kerim Frei’ye bu sezon daha çok şans verilmeliydi” diye konuştukları öğrenildi.

‘Yanlış yerde oynadı’

Gaziantep maçının detaylı analizini yapan siyah-beyazlıların, Tolgay Arslan’ın oyundan alınmasını ciddi bir hata olarak yorumladıkları kaydedildi. Tolgay’ın oyundan çıkacak son oyuncu olduğunu kaydeden yöneticiler, Bilic’in maçtaki en kritik hatasını yetenekli oyuncuyu kenara alarak yaptığını savundu.

Mustafa Pektemek’in ikinci forvet olarak oyuna alınmasının doğru olduğunu kaydeden Beşiktaşlı idareciler, golcü oyuncunun sol kanatta görevlendirilmesini eleştirdi. Yöneticiler, Kerim Frei’nin sol kanattan ceza alanına çok daha rahat sızabileceğini de dile getirdi.

‘Panik yaptı’

Cenk Tosun’un, Demba Ba’nın formsuz olduğu maçta oyuna çok daha erken alınması gerektiğini kaydeden siyah-beyazlılar, Slaven Bilic’in takımdaki panik havasını bir an önce dağıtması gerektiğine de vurgu yaptı.

Hırvat teknik direktörün kenarda yerinde duramadığının altını çizen yöneticiler, takımdaki tecrübeli oyuncuların daha fazla sorumluluk alması gerektiğini sözlerine eklediler.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler