SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gerisinde'

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Beşiktaş-Gaziantepspor maçının ardından spor adamı Mustafa Denizli, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Beşiktaş-Gaziantepspor maçının ardından spor adamı Mustafa Denizli, siyah-beyazlı takımla ilgili tespitlerde bulundu.

"Beşiktaş baskıyı kaldırma açısından Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gerisinde"

Yayıncı kuruluş Lig TV'de konuşan Mustafa Denizli, "Beşiktaş baskıyı kaldırma açısından Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bir adım gerisinde" dedi.

[Maçtan kareler-![Beşiktaş - Gaziantepspor maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122761/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/besiktas-gaziantepspor-macindan-kareler-154624-myspor)

İşte Mustafa Denizli'nin Beşiktaş ile ilgili sözleri:

"Şimdi geriye dönüp üç takımın maçına bakalım. Galatasaraylılar ile Fenerbahçeliler'in kendi maçlarında kalpleri durdu. Son dakikalarda kazandılar. Beşiktaşlılar her 10 saniyede, 20 saniyede gol olur diye beklerken sadece kazanamayan Beşiktaş oldu. Burada bir şey var, Oğuzhan da söyledi; "Galatasaray'ı yenmemiz gerekiyordu, yine yenmemiz gerek" dedi. Bu tablo geçen hafta geçerliydi. Kazanarak gelseydin, Galatasaray'ı yenseydin şampiyon olurdun. Şimdi şansın üçüncü dereceye düştü. Şimdi 4 maçı kazansan da yetmeyebilir. Galatasaray'ın üstüne çıkacaksın ama Fenerbahçe'yi bekleyeceksin. Beşiktaş baskıyı kaldırma açısından Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bir adım gerisinde. Bunu kabul etmek lazım. En baskılı, coşkulu takım ama baskıyı kaldırma açısından geride."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler