SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş’tan Trabzonspor’a transfer çalımı

Beşiktaş geçen sezon uzun süre gündeminde kalan Portekizli yıldız ile büyük oranda anlaştı. Kulübü Zenit ile sözleşme yenilemeyen 31 yaşındaki oyuncu haziran sonunda sözleşmesi bitince resmi imzayı atacak.

Süper Lig’in zirvesinde oturan lider Beşiktaş’ta yönetim bir şampiyonluk yarışını sürdürürüken, bir yandan da transfer çalışmaları için yoğun çaba harcıyor. Siyah - Beyazlıların gündeminde uzun süredir takip ettiği bir oyuncu var. Kara Kartal, Zenit’in orta sahadaki yıldızı Danny’de sona yaklaştı.

Beşiktaş yönetimi geçen sezon uzun süre gündemde kalan ama transferi son anda gerçekleşmeyen Portekizli futbolcuyla prensipte anlaştı. 31 yaşındaki oyuncunun 2008 yılından bu yana formasını giydiği Rus kulübünden ayrılma kararı aldı. Kariyerinin son baharında yeni bir sayfa açmak isteyen Danny sözleşme uzatma önerisini de reddetti.

Rus basını yıldız oyuncuya talip olan diğer Türk kulübü Trabzonspor’un anlaşma zemini aradığını yazdı. Bordo - Mavililer ile Tolgay Arslan’dan sonra bu kez de Danny transferi için karşı karşıya gelen SİYAH-BEYAZLILAR yaşanan gelişmeler üzerine devreye girdi.

TORUNOĞULLARI BİTİRDİ

Dış transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğlulları, önceki gün oyuncunun menajeri Ahmet Bulut ile bir araya gelerek transferin son detaylarını konuştu. Her konuda anlaşmaya varılan Danny’nin Zenit ile kontrat bitiş tarihi olan 30 Haziran’dan sonra İstanbul’a gelerek, Beşiktaş’a resmi imzayı atması bekleniyor. (amkspor)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler