SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bilic'i Trabzon'da çıldırtan olay

Beşiktaş ile evinde karşılaşan Trabzonspor’da, müsabakaya maç sonunda yaşanan tartışma damga vurdu.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ile Trabzonspor Tesis ve Stat Müdürü Mehmet Emin arasında tartışma yaşandı.

SLAVEN BILIC’İ İÇERİ SOKMAYA KALKINCA…

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic için bir gelenek haline gelen, maç sonu hem kendi hem de rakip sporculara sarılma, Trabzonspor – Beşiktaş müsabakasında engellenmeye çalışıldı. Müsabakanın bitiş düdüğünün çalınmasının ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Trabzonsporlu ve Beşiktaşlı futbolcuları tebrik etmek için tünel girişine doğru yöneldi. Ancak müsabaka Trbzonspor mağlubiyetiyle sonuçlandığı ve de taraftar üzgün olduğu için Trabzonspor Tesis ve Stat Müdürü Mehmet Emin, Slaven Bilic’in bir an önce soyunma odasına gitmesini istedi. Bilic sporculara sarılmaya devam edince, Mehmet Emin Slaven Bilic’i eliyle tünele sokmak istedi. Slaven Bilic, 'Bana dokunma' anlamına gelen vücut işaretiyle Mehmet Emin’e tepki gösterdi ve sporculara sarılmaya devam etti.

[Maçtan kareler-![Trabzonspor - Beşiktaş maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122700/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/trabzonspor-besiktas-macindan-kareler-154606-myspor)

BEŞİKTAŞLI YETKİLİ DE OLAYA DAHİL OLDU

Trabzonsporlu yetkilinin Slaven Bilic’e bu şekilde davranması sonucunda, ismi Turgut olduğu öğrenilen Beşiktaşlı yetkili de olaya dahil oldu. Mehmet Emin’in yanına gelerek; “Ya hocam bırakın Allah’ınızı severseniz bu işleri. Hoca sporculara sarılıyor. Ne olacak” ifadelerini kullandı. Emin ise, Turgut isimli Beşiktaş yetkilisine; “Zaten yenilmişiz. Taraftar kızgın. Dolaşmanın ne manası var? Girsin içeri” şeklinde yanıt verdi. Tartışma, Beşiktaşlıların; hem Slaven Bilic’i hem de diğer Beşiktaşlı yetkiliyi soyunma odasına götürmesiyle son buldu. (sporx)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler