SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demba Ba rekor kırdı!

Trabzonspor deplasmanında Beşiktaş'ı liderliğe taşıyan golü atan Beşiktaşlı Demba Ba, kariyerinin gol rekorunu kırdı.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor'u 2-0 mağlup ederken ilk golü ikinci yarıda oyuna girip golü atan Demba Ba galibiyette önemi bir rol oynadı.

Yıldız oyuncu, bu gol sonrasında ligdeki gol sayısını 17’ye çıkarırken kendi rekorunu kırdı.

Demba Ba, kariyeri boyunca bir sezonda lig maçlarında en fazla 16 gol atmıştı. 2011-2012 sezonunda Newcastle United forması giyen Senegalli golcü, 16 kez fileleri havalandırmıştı.

BA: YEDEK KALMAM SÜRPRİZ DEĞİLDİ
Demba Ba, karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede, yedek kalmasının kendisi için sürpriz olmadığını söyledi. Senegalli futbolcu, "Maça iyi başladık. Bütün halinde oynamaya çalıştık ve başardık. Trabzonspor iyi bir takım. Benim attığım gole gelince gerekeni yaptım. Kazanmamız için gol atmam gerekiyordu. tüm takım ortak bir çalışma yaptık. Bana kalan da bu çalışmayı iyi sonuçla bitirmek oldu. Golde topu bana ulaştıran Gökhan Töre'ye çok teşekkür ediyorum. Maçı benim golümle kazandık demek yanlış olur. Arkadaşlarım bana çok yardımcı oluyor. Yedek kalmak benim için sürpriz değildi. Yabancı sınırlaması dolasıyla hocamızın karar vermesi gerekiyordu. ve saha kenarında bekleyen ben oldum" dedi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler