SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gökhan Töre için çılgın teklif

Arda Turan'ın takımı, Beşiktaş'ın yıldızı için gözünü kararttı. Atletico Madrid, Gökhan Töre için 23 milyon Euro'luk çılgın bir teklif yaptı.

Beşiktaş’ın yıldızı Gökhan Töre’ye teklif yağıyor. Siyah beyazlıların gurbetçi oyuncusu, bu sezon özellikle Avrupa Ligi’nde sergilediği performans ile göz doldurmuştu. Önce Fransız temsilcisi PSG’nin kancayı attığı Töre için Liverpool mücadelesi öncesi bir ön görüşme yapılmıştı. Yöneticiler “sezon sonu görüşürüz” demesine rağmen talipler bitmek bilmedi.

Son olarak temsilcimiz Arda Turan’ın formasını giydiği Atletico Madrid, Gökhan’a kancayı attı. Daha önce menajerleri aracaılığıyla Gökhan için 20 milyon Euro verebileceklerini belirten Atletico Madrid yetkilileri, bir kez daha Beşiktaş’ın kapısını çaldı.

ONU ÇOK İSTİYORLAR

Sezon Sonunda Beşiktaşlı oyuncu için taksitlerle 23 milyon Euro önerdiler. Beşiktaş Yönetimi ise bu teklifi şu anda değerlendirmeyeceklerini ve sadece şampiyonluğa odaklandıklarını İspanyollar’a iletti. Gökhan Töre’nin de La Liga’ya sıcak baktığı konuşuluyor. (amkspor)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler