SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kasımpaşa - Beşiktaş (CANLI)

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, Kasımpaşa'ya konuk olacak.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

KASIMPAŞA - BEŞİKTAŞ

STAT: Recep Tayyip Erdoğan

SAAT: 19.00

YAYIN: LigTV ve MYNET CANLI ANLATIM

HAKEMLER: Mustafa Kamil Abitoğlu, Adil Sinem, Asım Yusuf Öz

KASIMPAŞA: Isaksson, Veysel, Donk, Barış, Sancak, İlhan, Castro, Babel, Scarione, Tunay, Adem

TEKNİK DİREKTÖR: Önder Özen

BEŞİKTAŞ: Günay Güvenç, Serdar Kurtuluş, Tomas Sivok, Ersan Adem, Ramon Motta, Atiba, Jose Sosa, Tolgay Arslan, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Demba Ba

TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic

[Maçtan kareler-![Kasımpaşa - Beşiktaş maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122528/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/kasimpasa-besiktas-macindan-kareler-154558-myspor)

BEŞİKTAŞ'TAN 2 HAFTADA 5 PUAN

Ligin son 2 haftasında 5 puan yitiren siyah-beyazlı takım, 58 puanlı lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde bulunuyor.

Ligin ilk yarısında iki takım arasında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılan karşılaşmayı Beşiktaş, Demba Ba'nın golleriyle 2-0 kazanmıştı.

ÖNDER ÖZEN'İN İLK MAÇI BEŞİKTAŞ'A KARŞI

Kasımpaşa'da teknik direktörlüğe getirilen Önder Özen, yeni takımıyla ilk sınavını Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş karşısında verecek.

Shota Arveladze'nin istifası ve Jan Wouters ile yolların ayrılmasından sonra teknik direktörlüğe Önder Özen'i getiren lacivert-beyazlılar, Beşiktaş'ı sahasından puansız göndermenin hesaplarını yapıyor.

Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü Önder Özen için de bu maç özel bir anlam ifade ediyor. En son Beşiktaş Kulübü'nde futbol genel direktörlüğü yapan Özen, Kasımpaşa'daki ilk maçında eski takımına karşı mücadele edecek.

KASIMPAŞA'DA 2 EKSİK VAR

Son üç maçını kaybeden ve haftaya 29 puanda giren Kasımpaşa, rakibi karşısında hem kötü gidişatı durdurmak hem de Özen'le ilk maçından mutlu ayrılmak istiyor..

Zorlu maç öncesi lacivert-beyazlılarda cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlıkları devam eden Eren Derdiyok ile Orhan Şam, Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek.

KASIMPAŞA'NIN SADECE 1 GALİBİYETİ VAR

Beşiktaş ile Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'de yapacakları maçla lig tarihinde 24. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 23 maçta siyah-beyazlıların üstünlüğü göze çarpıyor. Bugüne kadar oynanan müsabakalardan 17'sini Beşiktaş kazandı, 5 maç berabere sonuçlandı, Kasımpaşa sadece bir kez galibiyete ulaşabildi. Beşiktaş'ın 46 golüne, Kasımpaşa 15 golle cevap verebildi.

Sezonun ilk yarısında Beşiktaş'ın ev sahipliğinde, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılan maçı siyah-beyazlı ekip 2-0 kazandı.

Bu arada, Beşiktaş ile Kasımpaşa, iki aşamalı oynanan 1962-1963 sezonunda hem beyaz grupta hem de final grubunda birlikte yer alınca bir sezonda birbirleriyle toplam 4 maç yapmış oldular.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler