SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alex de Souza, Beşiktaş kulüp binasında!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Akaretler'deki kulüp binasında Brezilya'nın Coritiba Kulübü'nün ikinci başkanı Andre Luiz Macias ve kulübün iyi niyet elçisi Brezilyalı eski futbolcu Alex de Souza'yı ağırladı.

Geçtiğimiz pazartesi akşamı İstanbul'a gelen Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza, Beşiktaş Kulübü'ne giderek başkan Fikret Orman'la sürpriz bir görüşme yaptı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, ziyarette Başkan Fikret Orman'ın yanı sıra; İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil ve Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları da yer aldı.

Beşiktaş Kulübü ile Coritiba Kulübü arasında yapılabilecek işbirliği konularının ele alındığı ziyaret hakkında Orman, BJK TV'ye şu açıklamalarda bulundu:

"Coritiba kulübü bizi ziyaret etti. Aramızda bir işbirliği yapabilir miyiz onu konuştuk. Çok memnun olduk. Alex, ünlü bir futbolcu. Her ne kadar rakibimizle de anılsa Türk insanının sevdiği centilmen bir oyuncu."
Sıcak bir ortamda geçen ziyaretin sonunda Coritiba ikinci başkanı Macias, Başkan Fikret Orman'a Coritiba Kulübü'nün formasını hediye etti.

Orman'ın Futbol Takımının imzaladığı Beşiktaş formasını Macias'a hediye etmesi sonrası çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla ziyaret sona erdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler