SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Oğuzhan bombası

Beşiktaş'ta yedek kulübesinden kurtulamayan Oğuzhan Özyakup için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Trabzonspor yönetimi, bu sezon transfer ettiği oyuncuların büyük bölümünde hayal kırıklığı yaşadığı için teknik direktör Ersun Yanal'ın, takıma takviye talebinin ardından gözler yeniden transfere çevrildi.

Bordo mavililerde gündeme gelen isimlerden birinin de Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup olduğu dile getirildi. Hollanda'da yetişen ve buradan Arsenal'e giden Trabzon kökenli oyuncu Oğuzhan Özyakup, Sadri Şener döneminde gündeme gelmiş ancak Beşiktaş daha iyi şartlar sunduğu için alınamamıştı.

YANAL ÇOK BEĞENİYOR
Teknik direktör Ersun Yanal'ın takımın özellikle sol kanadıyla birlikte orta sahasına önemli takviyeler yapmak istediği kaydedildi. Yanal'ın, "Mevcut orta saha yükümüzü taşıyamaz. Bu alana çok iyi takviyeler yapmamız gerekir" dediği vurgulandı.
Beşiktaş'ta oyun kurucu, forvet arkası ve orta sahanın göbeğinde de oynayan Oğuzhan'ın gündeme geldiği ve Yanal'ın, "Bu oyuncuyu alırsak büyük iş başarırız. Takıma katkısı olur" diye görüş belirttiği vurgulandı.

GELMEYE SICAK BAKIYOR
Beşiktaş'ın Jose Sosa ve Tolgay Arslan'ı transfer etmesiyle birlikte yedek soyunmaya başlayan ve bu nedenle ayrılma fikri beliren Oğuzhan Özyakup'un da, Trabzonspor'dan gelecek teklife seve seve 'evet' diyeceği kaydedildi.
Genç oyuncunun, memleketinin takımında forma giymekten mutluluk duyacağını vurguladığının da altı çizildi. Yönetimin, önümüzdeki süreç içinde Oğuzhan için Beşiktaş'ın kapısını çalacağı ve para+takas formülünü devreye sokacağı da belirtildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler