SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Demba Ba'yı yedek bırak'

Slaven Bilic, Senegalli forvetin yedek bırakılmasını isteyen yöneticilere karşı çıktı. Yöneticiler, "Demba Ba'nın formu çok düşük. Mustafa ve Cenk Tosun'dan yararlanmamız lazım " dedi. Hırvat teknik adam, "Onu oynatmak zorundayım. Demba'yı bu şekilde kazanacağım" cevabını verdi.

Başakşehir maçında kaybedilen iki puanın ardından Fenerbahçe'nin de gerisine düşen Siyah-Beyazlılar'da olağanüstü hâl ilan edildi.

Teknik Direktör Slaven Bilic, Kasımpaşa maçıyla tekrar çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Yönetim de işi tutmak kararı aldı ve dün Hırvat Hoca ile bir araya geldi.

Yöneticiler ilk olarak Bilic'e "Takımdaki bu düşüşün nedeni nedir?" diye sordu. Hırvat teknik adam, "Gözle görülür bir düşüş yaşadığımız doğru. En kısa sürede toparlanacağız merak etmeyin. Bu sezon 50 maç oynadık. Sekiz final maçı daha oynayıp, ligi zirvede bitirme çabasında olacağız" cevabını verdi.

"ARTIK HATANIN TELAFİSİ YOK"

Bu sözler üzerine bazı yöneticiler, "Sizden 8'de 8 bekliyoruz. Artık hatanın telafisi yok" diyerek Bilic'e mesaj gönderdi. Toplantıda konu Senegalli forvet Demba Ba'ya geldi. Son dönemlerdeki kötü performansı nedeniyle eleştirilen 29 yaşındaki golcüyü yöneticiler de topa tuttu. "Hocam, Demba Ba'nın formsuz olduğunu görünüyoruz. Mustafa Pektemek ve Cenk Tosun'dan yararlanmamız lazım" diyen yöneticiler, Senegalli forvetin kızağa çekilmesini istedi.

"OYNATARAK KAZANACAĞIM"

Bu öneriye Teknik Direktör Slaven Bilic, karşı çıktı. Demba Ba'nın formsuz olduğunu kabul eden Hırvat teknik adam, "Şu an formsuz olduğunu ben de görüyorum. Ama onu oynatmak zorundayım. Demba Ba'yı bu şekilde kazanmam lazım. Mustafa Pektemek'in sakatlığı var. Cenk Tosun da henüz istediğim seviyede değil. Bu sekiz maçta tüm oyuncularımdan faydalanmak istiyorum" dedi. (akşam)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler