SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mete Vardar'dan Emre ve Aydınus'a tepki

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, Fenerbahçe karşısında maça hakim olan tarafın kendileri olduğunu, ancak son dakikada yedikleri golle yenildiklerini söyledi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Fenerbahçe’ye 1-0 mağlup olan Beşiktaş’ta A takımından sorumlu yönetici Mete Vardar, Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ve maçın hakemi Fırat Aydınus’a tepki gösterdi.

Basın mensuplarının Bilic ile Emre arasında yaşanan tartışmayı sorması üzerine Mete Vardar, “Bence yaşananlar kişisel bir şey değil. Herkesin kendine göre bir yöntemi var. Fenerbahçe bu anlamda çok tecrübeli bir takım. Biz Beşiktaş olarak bu yöntemi hiçbir zaman kullanmayacağız. Maçı berabere bitirmek istesek maç berabere biterdi. bugün Fırat hoca ne yazık ki Türkiye’nin göz bebeği iken ülkemizi yurt dışında temsil etmesine rağmen sahada gösterdiği yönetimle Türkiye’nin gururu olduğunu bir kez daha kanıtladı. Müthiş bir yönetim gösterdi. Bu insanlar Türkiye için çok önemli insanlar. Dediğim gibi bizi yurt dışında temsil eden insanlar. Güzide rakibimizin oyuncularıyla birlikte maçı hep birlikte yönettiler. Hayırlı olsun. Ama bugün eşit şartlarda oyun oynanmadı" dedi.

[Maçtan kareler-![Fenerbahçe - Beşiktaş maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122315/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/fenerbahce-besiktas-macindan-kareler-154494-myspor)

"LİG SONUNDA ŞAMPİYON OLACAĞIZ, ÇÜNKÜ HAK EDEN BİZİZ"

Fenerbahçe mağlubiyetinden dolayı çok üzgün olduklarını da ifade eden Vardar, "İkinci yarı güzel futbol oynadık. 5 net gol pozisyonumuz oldu. Takımımız 54 puanla lig liderinin hemen arkasında bulunuyor. Maça baktığımızda oyunun hakimi bizdik. Fakat bugün rakibimizi yenip onları yarış dışı bırakabilirdik. Şimdi 15 gün bir ara var. Toparlanacağız. Lig bizim için tekrar başlayacak. Önümüzde 27 puan var hepsini alabilecek güçteyiz. Lig sonunda şampiyon biz olacağız çünkü hak eden biziz“ açıklamasında bulundu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler