SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

BJK TV'den Emre'ye hodri meydan

Fenerbahçe'ye 1-0 kaybeden Beşiktaş'ta gerilim bitmiyor. Hedefte, maç içerisinde Slaven Bilic ile tartışan Emre Belözoğlu var.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Derbi mücadelesinde Fenerbahçe'ye Kadıköy'de 1-0 kaybeden Beşiktaş'ta üzüntünün yanında sinir ve öfke de hakim. Özellikle ilk yarıda Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun Slaven Bilic'le tartışması ve genç teknik adama küfür ettiği iddia edilmesi büyük yankı uyandırdı. Bu iddiaya bir tepki de siyah beyazlı kulübün televizyonundan geldi.

[Maçtan kareler-![Fenerbahçe - Beşiktaş maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122315/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/fenerbahce-besiktas-macindan-kareler-154494-myspor)

BJK TV'nin Genel Müdürü Bülent Ülgen, derbinin ardından yapılan programda Emre Belözoğlu'nu hedef alarak ağır ithamlarda bulundu. Bilic'e ettiği iddia edilen küfürleri kendisine etmesi için hodri meydan diyen Ülgen'in bu öfkesi şaşkınlıkla karşılandı.

İşte Bülent Ülgen'in açıklamaları:

"Sen bu gücü nereden alıyorsun? İnsanlara ana avrat küfür etme gücünü nereden alıyorsun? Futbol falan konuşmuyoruz. Seni bıraksalar, fiziki ne yapabilirsin 20 numara? Bak benim sana bir teklifim var. İlk yarıda oynanan maçtan sonra da yapmıştım bu teklifi. Ben 29 Ağustos 1976 İstanbul doğumlu, öğretmen bir anne-babanın çocuğuyum. 38 yaşındayım. Bir tane evladım, bir tane de eşim var. Bir 38 yıl daha yaşayacağımın garantisi yok. Yerim yurdum belli. 22 yıldır da Türk spor medyasının içindeyim. Seninle İstanbul'un herhangi bir yerinde, trafikte karşılaşsak ve sen bana böyle küfür etsen, yüzüme bakarak. Ne olur biliyor musun 20 numara? Neler olur biliyor musun? Hodri meydan denir buna. Sana birilerinin istediğin herkese özellikle büyüklerine küfür etmemeyi öğretmesi lazım 20 numara."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler