SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'a sakatlardan iyi haber

Beşiktaş'ta uzun süredir sakatlığı devam eden Cenk Tosun ile Bursaspor maçında sakatlanan Tolga Zengin'den umut verici haber geldi.

Adana Demirspor ile oynanan Türkiye Kupası maçında sakatlanan ve yaklaşık 1.5 aydır takımdan ayrı olan Cenk Tosun'un bu hafta yapılacak idmanlara çıkacağı bildirildi.

21 Ocak'ta Adana'da oynanan Türkiye Kupası maçında sakatlandıktan sonra iki kez takımla antrenmanlara başlayan genç golcü ağrılarının artması üzerine yine takımdan ayrı çalışmak zorunda kalmıştı.

Topuk ve ayak tabanında meydana gelen yırtık yüzünden iyileşme süreci uzayan Cenk Tosun'un son iki haftadır yapılan yoğun tedavilerle iyileşme sürecini tamamladığı ve antrenmanlara çıkmasına engel bir durumun kalmadığı belirtildi.11 maçtır formadan uzak olan Cenk Tosun hafta içinde yapılacak antrenmanlara katılarak kendini deneyecek.

Tolga Zengin de iyileşti

Siyah beyazlılara bir diğer güzel haber de Tolga Zengin'den geldi.

Bursaspor ile oynanan Süper Lig 20.hafta maçında sakatlanarak oyunu terkeden Tolga Zengin'in de iyileştiği ve antrenmanlara çıkmasına engel bir durumun kalmadığı belirtildi.

Cenk Tosun ve Tolga Zengin'in Sivasspor maçına kadar yapılacak idmanlara katılacakları ve durumlarında herhangi bir zorlama olmaması halinde Sivas'a götürülecekleri öğrenildi.

Beşiktaş'ta sakatlıkları devam eden Miloseviç ve Sivok'un tedavilerine ise devam ediliyor.
(DHA)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler