SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Beşiktaş'ın hevesi kaçtı'

NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Balıkesirspor maçını değerlendirdi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Beşiktaş - Balıkesirspor maçının ilk devresini değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Balıkesir'in kaybedeceği bir şey yok Gökhan ile Serdar çift santrafor oynuyor. kemal hoca büyük hitimal otelde Beraberlik yetmez. Belki de final maçı olarak görüyoruz demiştir. Beşiktaş'ın ikinci golü bulup rahatlaması lazım. zaten ikiyi bulursa Balıkesirspor maçı bırakır. Slaven Bilic bugün kalede Tolga ile başlayabilir. Ayrıca Tolgay Arslanla başlayıp Veli'yi dinlendirebilirdi. Tolgay pozisyona girip gol de atabilirdi. Maçın net favorisi Beşiktaş. Demba Ba net vuruyor. Ancak Demba Ba penaltı kullanırken Alex'den daha fazla duraksıyor" dedi.

[Maçtan kareler-![Beşiktaş - Balıkesirspor maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122143/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/besiktas-balikesirspor-macindan-kareler-154388-myspor)

Beşiktaş'ın hevesi kaçtı

Beşiktaş'ın Balıkesirspor ile 2-2 berabere kaldı maçın ardından Rıdvan Dilmen, "Beşiktaş kaçtı Balıkesir yakaladı. Sonra yine kaçtı yine yakalandı. İki defa yakalanınca bir kez daha öne geçme hevesi kaçtı. Beşiktaş'ın son dakikalarının zor geçeceği belliydi. Beşiktaş takımı çok yorgundu. Daha da puan kayıpları olacaktır. Beşiktaş'ın Sivasspor maçı Galatasaray'ın Fenerbahçe maçı zor geçecektir. Beşiktaş - Sivasspor maçının Pazar günü oynanması gerekir. Sivas'ın da bu konuda anlayışlı olacağını düşünüyorum" dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler