SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mustafa Denizli'den Demba Ba için ağır sözler

Lig TV'de Beşiktaş'ın Senegalli yıldızı ile ilgili çok çarpıcı yorumlar yapıldı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Maç sonrası yayıncı kuruluşta yorumlarda bulunan Mustafa Denizli, Beşiktaş'ın yıldızı Demba Ba'yı eleştirdi. Ünlü teknik adam, Senegalli yıldızın yanı sıra, Gökhan, Olcay ve Sosa'yla ilgili de yorumlar yaptı. Mustafa Denizli'nin çarpıcı tespitleri şu şekilde:

[Maçtan kareler-![Beşiktaş - Balıkesirspor maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122143/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/besiktas-balikesirspor-macindan-kareler-154388-myspor)

'Yorgunlukla alakası yok'

İlk önce şunu söyleyelim, bugünkü puan kaybının yorgunlukla alakası yok. Hafta içinde Liverpool'a karşı her şeyiyle varolan, her şeyi yapan Beşiktaş görünen o ki bugün rakibini ciddiye almamış. Veya perşembenin havasından kurtulamadılar.

Topla çok oynamak, 'Ben bu takımı tek başıma başarıya götürecek potansiyele sahibim' görüntüsü vermek, arkadaşlarıyla paylaşmamak Beşiktaş'ın bugün ön plana çıkan tarafıydı.

'Haftalardır yok'

Beşiktaş bugün paylaşmadı. Liverpool'a karşı nasıl paylaşılır, nasıl yardımlaşma olur, nasıl savunma yapılır vardı. Bugün onlardan eser yok. Bireysel olarak da sıkıntılar var. Demba Ba gol atıyor ama haftalardır yok. Bunu geçen hafta da söyledik. Demba Ba'nın oyuna katkısı neredeyse yüzde 10.

Sosa'da da 3-4 haftadır bayağı bir düşüş var. Gökhan Töre öyle Olcay öyle. Beşiktaş'ta zorunluluklardan dolayı Opare'nin sol bekte görev alışı var. Ve iki maçtır Opare'den başka Beşiktaş'ta ayakta kalan oyuncu yok.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler