SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TBMM'de Beşiktaş rüzgarı esti

Yeni İç Güvenlik Paketi görüşmeleri esnasında oldukça gergin sahnelerin oluştuğu TBMM'de Beşiktaş - Liverpool maçı heyecanı ve dostluğu yaşandı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Maç sonunda Beşiktaş'ın 6-4 galip gelerek UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalması, Meclis'in gergin olan ortamını bir an olsun sakinleştirdi ve tüm partiler söz alarak Beşiktaş'ı kutladı. Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Liverpool'u penaltı atışları sonrasında eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalması, İç Güvenlik Paketi görüşmelerindeki tartışma ve kavgalarla gündeme gelen TBMM Genel Kurulu'nda da sevinçle karşılandı.

Maç sonunda Beşiktaş'ı tebrik eden TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, "UEFA Avrupa Ligi'ndeki mücadele sonucunda muhteşem oyunu ile Liverpool'u eleyerek bir üst tura çıkan Beşiktaş'ı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" dedi. Yakut, Beşiktaş'ı tebrik etmek isteyen milletvekillerine de söz verdi. Milletvekilleri, alınan sonuçtan dolayı Beşiktaş'ı tebrik etti. Vekillerin karşılaşmayı oturdukları sıralardan takip ettikleri görüldü.

[Maçtan kareler-![Beşiktaş - Liverpool maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122130/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/besiktas-liverpool-macindan-kareler-154376-myspor)


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler