SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri

UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turundaki maçlar tamamlandı, heyecan sona erdi. Şimdi gözler son 16 turundaki karşılaşmalara çevrildi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nde rakibi bugün belli oluyor. İngiliz devi Liverpool’u devirerek tur atlayan ve son 16’ya kalan Beşiktaş’ın rakibi bugün yapılacak kura çekimiyle belli olacak. İsviçre’nin Nyon kentinde yapılacak kura çekimi sonrasında Beşiktaş rakibini öğrenecek. Bugün saat 14:00’te başlayacak kura çekimi öncesinde Beşiktaş’ı zorlu rakipler bekliyor. Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri arasında İtalyan takımlarının ağırlığı göze çarpıyor. İspanya, Almanya ve İngiltere’den güçlü takımların da Beşiktaş’la eşleşme olasılığı bulunuyor. UEFA Avrupa Ligi kura çekiminde, ülke kısıtlaması olmadan her takım her takımla eşleşebilecek. 

Bu turda oynanacak müsabakalara yaklaşık 2 haftalık bir zaman var. Temsilcimiz Beşiktaş'ın da yer alacağı bu aşamada ilk maçlar 12 Mart tarihinde oynanacak. Eşleşmelerde tur biletini cebine koyarak çeyrek finale ismini yazdıracak olan takımlar ise 19 Mart tarihinde oynanacak rövanş mücadeleleri sonrasında netlik kazanacak.

[Maçtan kareler![Beşiktaş - Liverpool maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122130/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/besiktas-liverpool-macindan-kareler-154376-myspor)

Son 16 turu kura çekimine katılacak ekipler şu şekilde;

BEŞİKTAŞ (TÜRKİYE)
Ajax (Hollanda)
Club Brugge (Belçika)
Dinamo Moskova (Rusya)
Dnipro Dnipropetrovsk (Ukrayna)
Dynamo Kiev (Ukrayna)
Everton (İngiltere)
Fiorentina (İtalya)
Inter (İtalya)
Napoli (İtalya)
AS Roma (İtalya)
Sevilla (İspanya)
Torino (İtalya)
Villarreal (İspanya)
Wolfsburg (Almanya)
Zenit (Rusya)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler