SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'tan TFF'ye büyük öfke

Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, Eskişehir yenilgisinin ardından TFF'ye yüklendi: Herkes ülke puanını konuşuyor. Bizim perşembe günü oynayacağımız Liverpool maçı da, ülke puanı için önemli bir mücadelede olacak. Rövanş için lig mücadelesinin ertelenmesini talep ettik ama kabul görmedi!

Siyah-Beyazlılar’ın Eskişehirspor deplasmanından 1-0’lık sonuçla ayrılmasının ardından Beşiktaş Yönetimi’nden TFF’ye ‘erteleme’ tepkisi geldi. Yoğun bir fikstürleri olduğu için Liverpool’la oynadıkları Avrupa Ligi maçından sonra çıktıkları Eskişehirspor mücadelesinde etkisiz kaldıklarını savunan Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, “Hafta içinde çok önemli bir maç oynadık. Ve sadece 1 gün inlenebildik. Zorlu haftalar geçiriyoruz. Bizim hafta içinde bu maçı erteleme talebimiz oldu. Herkes ülke puanını konuşuyor. Bizim perşembe günü oynayacağımız Liverpool maçı da, ülke puanı için önemli bir mücadelede olacak. Daha iyi hazırlanabilmek için erteleme talep ettik ama kabul görmedi. Federasyon böyle uygun gördü!” serzenişinde bulundu.

"OPARE HENÜZ İLK 11 İÇİN HAZIR DEĞİL"

Ara transferde takıma kazandırılan Tolgay Arslan ve Daniel Opare hakkında da değerlendirmede bulunan Atalay, “Tolgay, kısa bir süre de olsa oynadı. Opare, hazırlık dönemi geçirmediği için henüz 11 için tam hazır değil. Bundan sonra bu iki futbolcu da şans verilirse oynar” yorumunu yaptı. (Fanatik)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler