SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bilic: "Liverpool maçı ağır tahribat yarattı"

Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor'a deplasmanda 1-0 kaybeden Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, Eskişehirspor'un galibiyeti hak eden taraf olduğunu söyledi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Gökhan Töre ve Demba Ba tercihlerini de anlatan Bilic, "Eskişehir kazanmayı hak etti. İlk yarıda fena değildik ancak şansız bir gol yedik, ikinci yarıda enerjimiz çok düşüktü. Bazı zinde oyuncuları sahaya sürdük, değişiklikler yaptık ancak yeterli olmadı. Eskişehirspor daha reaksiyonel davrandı ve daha sağlam oynadı. Kazanmayı hak ettiler.

[Maçtan kareler-![Eskişehirspor - Beşiktaş maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122109/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/eskisehirspor-besiktas-macindan-kareler-154354-myspor)

Gökhan ve Ba'nın sakatlıkları vardı, rotasyon yapmak zorundaydık. Liverpool maçı bizim üzerimizde önemli bir tahribat yarattı, bu durum ikinci yarıda daha da belirgin bir şekilde ortaya çıktı. Bu maçta bir hayal kırıklığı yaşıyoruz ancak toparlanmak zorundayız. Sadece Liverpool maçına değil bir sonraki lig maçına da çok iyi hazırlanmak zorundayız. Önümüzde 4 gün var ve bu 4 günü çok iyi değerlendireceğiz" dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler