SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'ta imza şov

Beşiktaş'ta yeni transferler ve sözleşmesi yenilenen futbolcular için toplu imza töreni düzenledi. Beşiktaş Yönetimi golcü oyuncu Mustafa Pektemek ile de sözleşme uzattı. Mustafa Pektemek Beşiktal işe imzaladığı yeni sözleşme sonrasında 4 yıl için maç başı ücret hariç toplamda 16.988.000 TL kazanacak.

Beşiktaş Kulübü, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen törende yeni transferlerden Alexander Milosevic, Daniel Opare, Tolgay Arslan ile yeni sözleşme tekliflerini kabul eden Cenk Gönen, Ersan Adem Gülüm, Atınç Nukan, Veli Kavlak ve Mustafa Pektemek'e basının önünde imza attırdı.
Mustafa Pektemek Beşiktal işe imzaladığı yeni sözleşme sonrasında 4 yıl için maç başı ücret hariç toplamda 16.988.000 TL kazanacak.

3.836.000 TL
4.110.000 TL
4.384.000 TL
4.658.000 TL

İşte Mustafa Pektemek'in alacağı ücret

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

"Şirketimiz profesyonel futbolcularından Mustafa Pektemek'in sözleşmesi şu şekilde yenilenmiştir:

-2015-2016 sezonu: 1.400.000 Euro garanti ücreti ve 10.000 Euro maçbaşı ücreti,

-2016-2017 sezonu: 1.500.000 Euro garanti ücreti ve 10.000 Euro maçbaşı ücreti,

-2017-2018 sezonu: 1.600.000 Euro garanti ücreti ve 10.000 Euro maçbaşı ücreti,

-2018-2019 sezonu: 1.700.000 Euro garanti ücreti ve 10.000 Euro maçbaşı ücreti."

“BEN 1 AY ÖNCE BEŞİKTAŞ’A SÖZ VERDİM. HER ŞEY PARA DEĞİL”

Beşiktaş’ın yeni transferleri bugün görücüye çıktı. Bu transferlerden Tolgay Arslan yaptığı açıklamada, “Ben 1 ay önce Beşiktaş’a söz verdim. Her şey para değil” dedi ve transferiyle ilgili dedikoduları sonlandırdı.
Ara transfer döneminde Beşiktaş’a gelen Tolgay Arslan, Opare ve Miloseviç bugün basına tanıtıldı. Öte yandan iç transferde anlaşılan Veli Kavlak, Cenk Gönen, Mustafa Pektemek, Ersan Gülüm, Atınç Nukan da bu buluşmada yer aldı.
Ara transfer döneminde adı Trabzonspor ile anılan ancak Beşiktaş’a transfer olan Tolgay Arslan, transferiyle ilgili çıkan spekülasyonlara da cevap verdi.
Arslan, “Almanca konuştuğum için özür diliyorum. Türkçem fazla iyi değil. Gururumu ve mutluluğumu daha iyi dile getirmek için Almanca konuşuyorum. Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Yöneticiler bana bu gücü verdi ve buradayım. Umut ediyorum ki hedefleri gerçekleştirir ve burada çok mutlu olurum. Ben 1 ay önce Beşiktaş’a söz verdim. Her şey para değil. Sözümün eri bir insan olduğumdan dolayı sözümü tuttum. Benim kalbim Beşiktaş’ta ve geleceğimi burada görüyorum. O yüzden buradayım. Babam başkalarıyla da görüşmüştür o da benim iyiliğimi istiyor. Babam benim için en kıymetli insan ama dediğim gibi kalbimin sesini dinledim ve buradayım” dedi.

MİLOSEVİÇ: "BEŞİKTAŞ BENİ İSTEDİĞİ GÜNDEN İTİBAREN ÇOK GURUR DUYDUM"

Beşiktaş’ın bir diğer yeni transferlerinden stoper Alexander Miloseviç ise, “Burada olmaktan dolayı mutluyum. Beşiktaş, beni istediği günden itibaren çok gurur duydum. Burada elimden gelenin en iyisini yapacağım” açıklamasında bulundu.

OPARE: "BEŞİKTAŞ FORMASI GİYMEK HERKESE NASİP OLMAZ"

Sağ bek sorununu çözmek için siyah-beyazlı takıma ara transfer döneminde katılan bir diğer isim Opare ise, “Çok mutluyum. Beşiktaş forması giymek herkese nasip olmaz. Bu gururu taşıyorum. Beşiktaş’ta her zaman forma giymek istemiştim. Çok çalışıp elimden geleni yapacağım. Transfer sürecimde bana yardım eden başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

GÜLÜM: "TATLI BİR REKABET OLACAK"

Beşiktaş ile nikah tazeleyen Velik Kavlak, nihayet imzayı attığını ifade ederek, güzel bir 4 sene geçireceğini söyledi.
Siyah-beyazlı takımın tecrübeli oyuncularından Ersan Gülüm, “Yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum. İşim biraz zorlaştı. Atınç ve Miloseviç geldi. Tatlı bir rekabet olacak. Herkese başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.
Bir başka sözleşme yenileyen oyunculardan genç kaleci Cenk Gönen, “Yeni sözleşmemin bana ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Güzel günler ve şampiyonluklar yaşamak istiyorum” dedi.
Uzun süredir Beşiktaş ile anlaşıp anlaşamayacağı konuşulan Mustafa Pektemek ise, “Ben de her iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum. Tekrar sözleşmemi uzatarak Beşiktaş forması giyecek olmamdan dolayı çok mutluyum” açıklamasını yaptı.
Siyah-beyazlı ekibin al yapısından yetişen ve A takımda formayı sırtlayan Atınç Nukan, yeni sözleşme imzalamasının ardından, “Mutluyum. Alt yapıdan gelen bir oyuncuyum. Bu sezon iyi gidiyoruz. Umarım şampiyon olarak ligi bitireceğiz” dedi.
Futbolcuların konuşmasının ardından bir basın mensubunun Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye, 'Atiba ile sözleşme uzatacak mısınız?' şeklinde yönelttiği soruya Çebi, şu cevabı verdi:
"Atiba sözleşme imzalamayı arzuladığımız bir futbolcu. Menajeri yurt dışında olduğundan hızlı ilerleyemedik. Hayırlısıyla en kısa zamanda sizin karşısında o da olacak."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler