SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş - Sarıyer maçında kaç gol olur?

Ünlü iddaa yorumcusu Efe Uysal, Mynet için günün önemli maçlarını yorumladı.

BEŞİKTAŞ - SARIYER: 1

Türkiye Kupası Beşiktaş için öncelikli hedefi değil ancak son Adanademirspor galibiyeti ile grupta tekrar iddialı duruma geldiler. Bundan sonra bir hata yapamazlar. Beşiktaş’ın rotasyon kadrosu da çok arzu ve istekli. Atınç ve Tugay gibi kendini göstermek isteyen genç oyuncular var. Karşılaşmanın alternatifi az gol olur. Karşılaşma Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. Zemin hala çok kötü. İstanbul’da 2 gündür durmayan yağmurda cabası. Ancak bu alternatif İddaa programında yer almadığı için Beşiktaş galibiyetini kupon tamamlamak için kullanabiliriz.

ATHLETIC BILBAO - MALAGA: 0

Bu takımlar 7 gün içinde üçüncü kez karşılaşacaklar. İlk 2 maç berabere bitti. Bu tarz peş peşe oynayan takımların maçlarında benzer sonuçların çıktığı görünüyor. Bu maç adeta üç devre üzerinden oynanan bir maçın son devresi olur gibi görünüyor. Zaten iki ekip de az gollü maçlar oynayan takımlar. 2.5 Altı ve İY0 kupon yapısına göre uygun seçimlerdir. Ben maçın uzatmalara girmesini bekliyorum.

SEVILLA - ESPANYOL: H1

İlk maçı Espanyol 3-1 kazandı. Bu Sevilla’nın son 2 aydır en kötü oynadığı maçlardan birisiydi. Ardından haftasonu Valencia’ya yenildiler. Misafir ekip düşüşte mi ? Yoksa dönemsel bir şey mi ? bilemiyorum. Ben Sevilla’nın çok potansiyelli bir takım olduğunu ve bu turu çevirebileceğini düşünüyorum. Ev sahibi ekibe en az 2 fark gerektiği içinde bahis açısından handikaplı 1 denemek uygun.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler