SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Olcay'ın golünde Arif Erdem parmağı

Beşiktaş'ta Gençlerbirliği galibiyetinde büyük pay sahibi olan Olcay Şahan ile Serdar Kurtuluş, maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği maçında attığı golle galibiyette başrolü üstlenen Olcay Şahan'ın aklı, kaleci Ramazan Özcan'ın ceza sahası içerisinde kendisine yaptığı sert müdahalede kaldı. Pozisyonda hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'ndan penaltı bekleyen Olcay, maç sonrası sert açıklamalarda bulundu.

Ramazan'ın söylediklerine katılmadığını söyleyen Olcay, "Son haftalar fair play olarak ön plana çıkmış bir camiayız. Olmayan bir penaltıyı istemeyiz. Ben %100 penaltı olduğuna inanıyorum. Kesinlikle fauldü. Ramazan'ın söyledikleri hiç yakışmadı. "Beşiktaş camiasına böyle bir futbolcu yakışmıyor" demesi çok ayıp. Bizim ve benim karakterimi tüm Türkiye biliyor. Yaptığı çok yanlıştı." dedi.

GOLDE ARİF ERDEM'İN KATKISI VAR

Serdar Kurtuluş'un ortasına ön direkte yaptığı vuruşla Gençlerbirliği karşısında farkı 2'ye çıkaran Olcay, golle ilgili ilginç bir detayı da paylaştı. Antalya kampında Arif Erdem'le aynı oteldeyde olduklarını belirten Olcay, "Hoca bana ön direğe daha sık koşmamı söyledi. Golde onun da payı var. Golü mutlaka atabileceğimi söyledi. Ben de bunu yaptım. Bugün de Serdar çok iyi kesti gol yaptım. Serdar'ı buradan tebrik ediyorum. Son zamanlarda çok önemli bir performans gösteriyor. Bugün de çok güzel bir asist yaptı." şeklinde konuştu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler