SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tolgay Arslan İstanbul'da

Beşiktaş'ın Hamburg'tan kadrosuna kattığı Tolgay Arslan, İstanbul'a geldi.

Trabzonspor ile Tolgay Arslan transferi yarışına giren ve mutlu sona olan Beşiktaş, oyuncuyu İstanbul'a getirdi. Futbol dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, Almanya'ya giderek transferi sonlandırdı. Kartal, Tolgay Arslan ile 1.5 + 2 yıllık anlaşma sağladı. Tolgay Arslan, İtalyan menajeri Di Frisco ile Almanya'dan yola çıkmış. 24 yaşındaki futbolcunun uçağı Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. Tolgay, sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atacak.

Borsaya bildirim yapıldı

Almanya'dan İstanbul'a gelen Tolgay Arslan için Beşiktaş Kulübü, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulunmuştu. Siyah Beyazlılar, "Tolgay Arslan'ın Şirketimize transferi ile ilgili olarak Oyuncunun kendisi ve Hamburger SV kulübü ile görüşmelere başlanmıştır." şeklinde açıklama yayınladı.

Trabzonspor ile yarıştılar

Beşiktaş, Tolgay transferi için Trabzonspor'la kıyasıya rekabete girmişti. Bordo Mavililer'in başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulübün CEO'su Burak Gürdal ve teknik direktör Ersun Yanal, Almanya'ya giderek oyuncu ile görüşerek anlaşma sağladı ancak daha sonra sitelerinden yaptıkları açıklamayla, Tolgay'ın kulüp kültürüyle bağdaşmayan hareketleri nedeniyle transferden vazgeçtiğini açıklamıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler