SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu maçlar çok para kazandırır

Ünlü iddaa yorumcusu Efe Uysal günün önemli maçlarını mynet.com için yorumladı.

G.BİRLİĞİ-BEŞİKTAŞ 2 1.80 (9/10)

Beşiktaş lig arasından önce G.Saray’a çok etkisiz kalarak kaybetmiş ve ciddi demoralize olmuştu. Hafta içi Adanademirspor galibiyeti tekrar kendilerine gelmelerini sağlayacaktır. Gerek as gerekse yedek oyuncuların da nerdeyse tamamının formda ve ligin ikinci yarısına hazır oldukları göründü. Cezasını tamamlayan Veli ile yeni transferler Opare ve Milasovic ise bu maç Beşiktaş’a ekstra güç katacaktır. Güzel orandan 2 kaçmaz.

GETAFE-CELTA VİGO 1 2.40 (9/10)
Getafe 15 gün önce teknik direktör değişikliğine gitti ve bu maç kan değişikliğinin olumlu etkisini en çok hissedecekleri karşılaşma gibi görünüyor. Quique Flores yönetiminde zaten kupada tur atlayarak çıkışa geçmişlerdi ama ligde ilk iç saha maçında R.Madrid ile karşılaştıklarından beklenen galibiyet gelmedi. Şimdi artık 3 puana ulaşma ihtimalleri yüksek. Celta Vigo son 8 maçında 1 puan almış düşüşte olan bir takım.

NAPOLİ-GENOA 2.5 Üstü 1.40

İlk yarının flaş ekibi Genoa son dönemde ciddi bir düşüş yaşıyor. Özellikle de savunma anlamında çok kötüler. Son 5 haftada 11 gol yediler ve bu maçların çoğunda takımın en iyi oyuncusu kaleci Perin oldu. Napoli de rahat bir galibiyet alır diye düşünüyorum. Oran yükseltmek içinse gollere yönelmek lazım. Genoa da son 15 resmi maçının 13’ünde en az 1 gol attı ve bu iki ekip arasındaki maçların bol gollü geçtiği görünüyor. Napoli tek başına bile maçı üste taşıyabilir.


Canlı Skor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler