SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'ta Gökhan Töre antrenmanı yarıda bıraktı

Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ta Gökhan Töre, belindeki ağrılar nedeniyle idmanı yarıda bıraktı.

Antalya kampına devam eden Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de yarın oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına dün akşam yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlayan idman pas çalışması ve streching çalışması sonrası dar alanda kontrol pas çalışmasıyla devam etti. Taktik programının yapıldığı çalışmalar ile süren antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Gökhan Töre idmanı yarıda bıraktı

İdmana otelde tedavi olan Cenk Tosun ve Jose Sosa ile bireysel çalışan Tomas Sivok katılmadı. Atiba takımla birlikte çalışırken Mustafa Pektemek ve Veli Kavlak bireysel, antrenmana devam etti. Bu arada, çift kale maç sırasında kalçasında ağrı hisseden Gökhan Töre tedbir amaçlı olarak antrenmanı yarıda bıraktı. Beşiktaş, Gençlerbirliği maçı için son çalışmasını bugün 11.00'de yapacak ve öğleden sonra Ankara'ya giderek kampa girecek.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler