SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tolgay Arslan'da flaş gelişme

Trabzon cephesinin, 'Anlaştık' gözüyle baktığı Tolgay Arslan'ın transferi konusunda Beşiktaş öne geçti. Siyah-Beyazlılar'ın, başarılı futbolcu için Hamburg'la 300 bin Euro'ya anlaştığı öğrenildi.

Transferde hareketli günler geçiren Beşiktaş’ta bir flaş gelişme de, Hamburg'da forma giyen Tolgay Arslan konusunda yaşandı. Trabzonspor Yönetimi’nin, ‘Anlaştık’ gözüyle baktığı Tolgay Arslan için rüzgarın, Siyah-Beyazlılar’a döndüğü öğrenildi. Sezon sonunda Alman ekibiyle sözleşmesi sona erecek olan 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun, tercihini Kara Kartal’dan yana kullandığı açıklandı. Genç futbolcu için Hamburg’la 300 bin Euro bonservis bedelinde anlaştığı öne sürülen Beşiktaş’ın, oyuncuya önümüzdeki günler içerisinde imza attırmayı planladığı konuşuluyor. Genç oyuncunun menaceri Francesco Di Frisco, “Hamburg, Beşiktaş’ın teklifini kabul etti” derken, Kartal’ın Tolgay konusunda öne geçtiğini söyledi.

‘Beşiktaş’ı istiyorum’ dedi

Alınan bilgiye göre Tolgay için aralarında Beşiktaş ve Trabzonspor’un da bulunduğu 5 takım sıraya girmişti. Türkiye’nin yanı sıra İtalya’dan 2 ve İngiltere Premier Lig’den de 1 takım, Türk asıllı Alman oyuncunun peşine düşmüştü. Dün Dubai’den dönen Tolgay, kendisine gelen teklifleri değerlendirdi ve gönlünün, Beşiktaş’ta oynamaktan yana olduğunu söyledi. Bunun üzerine Hamburg da, Kartal’ın teklfine olumlu yanıt verince, anlaşmanın sağlandığı bildirildi. Tolgay’ın, yıllık 1.3 milyon Euro civarında bir para alacağı konuşuluyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler