SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş maçına bahis yapacaklar dikkat

Ünlü 'iddaa' yorumcusu Efe Uysal, mynet.com için günün önemli maçlarına 'özel' tahminde bulundu..

ADANADEMİRSPOR - BEŞİKTAŞ (KG VAR)

Öncelikle bu karşılaşmanın aynı ilk maçta olduğu gibi çok dostane bir havada oynanacağını bekleyebiliriz. Bunun da gollü bir maçı beraberinde getireceğini düşünüyorum. İlk karşılaşmada “Yılın Fair Play Ödülü” niteliğinde bir olayın yaşanması da bu ihtimali arttırıyor. KG Var maçın ideal seçimidir. Maç sonucu içinse Beşiktaş’ın bir sürprize daha izin vereceğini zannetmiyorum.  

BARCELONA-A.MADRİD 2.5 ALTI

Bundan 10 gün önce bu sahada oynanan lig maçında A.Madrid beklenenden çok daha silik bir performans ortaya koydu ve Barça’ya pek bir varlık sergileyemeden kaybetti. Halbuki o maçın dışında 2015’te oynadığı diğer 4 maçta  muhteşem oynadılar. Bu nedenle maç sonucu için biraz kararsız kaldım. 2.5 Altı hem Barcelona’nın gene kalesini gole kapatmaya başlaması ve müsabakanın iki maç üzerinden oynanacak bir kupa maçı olması nedeniyle uygun. Son maça kadar aralarındaki 6 maçın üst bitmediğini göz ardı etmemek lazım. Bunların 4’ü gene bu tip hesapların yapıldığı maçlardı. 

 

INTER-SAMPDORİA1

Hafta sonu iddaaseverleri en fazla yatıran takımlardan bir İnter oldu. Ancak Empoli deplasmanında alınan bir puan Manchini’nin planlarını alt üst ettiğini söyleyemeyiz. İlk yarı o kadar çok puan kaybettiler ki şu an gerçek hedefleri Şampiyonlar Ligi’ne katılım oldu ve bu yolda her maçını kazanmaları gerekmiyor. Dolayısı ile İnter’in hala yeni hocası ve transferleri ile pozitif bir havada olduğunu söyleyebiliriz. İtalya Kupası’nın da İnter için öncelikli hedef olması ibreyi onlara çeviriyor. 


Canlı Skor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler