SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demba Ba: 'Önemli olan şampiyonluk, derbiler değil'

Beşiktaş'ın Senegalli golcüsü Demba Ba, Antalya'da açıklamalarda bulundu. İkinci yarıda sadece derbilerin değil, tüm karşılaşmaların önemli olduğunu belirten Senegalli, tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söylerken, milli takıma seçilememesine tüm dünyanın şaşırdığını söyledi.

Beşiktaş'ın Senegalli golcüsü Demba Ba, takımın kamp yaptığı Antalya'da açıklamalarda bulundu. Ba'nın açıklamalarından önemli bölümler şu şekilde:

"HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK, DERBİLER DEĞİL"

"İkinci yarıda hedefimiz sadece derbiler değil. Her maça kazanmak için çıkacağız. Genç bir kadromuz var. Bu da tecrübe eksikliği getiriyor. Şampiyonluk için tüm sezon çok fazla çalışmanız gerekiyor. Bu uzun bir süreç..."

"TEKLİFLERLE İLGİLENMİYORUM"

"Bana teklif gelip gelmediği konusu beni ilgilendirmiyor. Ben ikinci yarıda takımımın şampiyonluğuna konstantre oluyorum. Takımım için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Sahada Gökhan Töre olsun, Jose Sosa olsun bana müthiş destek oluyorlar... Onlardan istediğim her katkıyı alıyorum. Yaşadımğım şehirden, ülkeden çok memnumum. Burada kendimi çok mutlu hissediyorum."

"LIVERPOOL'DA İŞİMİ YAPACAĞIM"

"Liverpool ile oynayacağımız maçta sadece işimi yapacağım. Geçen sezon da böyleydi. O maçta Gerrard için şanssız bir pozisyon olmuştu ben de golü atmıştım. Bu sefer de sadece işimi yapmak için orada olacağım. Nefret dolu bir ortam olacağını düşünmüyorum. İki takımın taraftarları da orada olacak. Güzel iki karşılaşma olacak diye düşünüyorum."

"TÜM DÜNYA ŞAŞKIN"

"Milli takıma seçilmememe tüm dünya şaşırdı. Söylenecek pek fazla bir şey yok. Teknik direktörümüzün tercihiydi."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler