SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fikret Orman İngiltere'de

Beşiktaş başkanı Fikret Orman ve yakın arkadaşı Serdar Güzelaydın, bugün Premir Lig'de oynan Chelsea-Newcastle United maçını izlemeye gitti.Orman'ın daha önce adı Beşiktaşla anılan Mohamed Salah'ı izlemeye gittiği belirtildi.

Serdar Güzel Aydın'ın Fikret Orman'la birlikte Stamford Bridge'de çekilen bir kareyi Instagram hesabından  paylaşması siyah beyazlı taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı.

Hatırlanacağı gibi İngiliz medyasında Beşiktaş ve Chelsea kulüplerinin 22 yaşındaki Mısırlı orta saha oyuncusu Mohamed Salah transferi için alşamaya vardığını ve Chelsea'nın teknik direktörü Mourinho'nun da bu transferi onayladığı yazmıştı.

Fikret Orman'ın bu ziyareti Mohamed Salah transferini yeniden gündeme getirdiği iddia edildi.

Fikret Orman-Serdar Güzelaydın

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman transfer dedikoduları ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı;

"Chelsea CEO'su Ron Gourlay yakın arkadaşımız. Chelsea ile Beşiktaş arasında iyi ilişkiler var. Ocak ayında da bir transfer için masaya oturacağız. Chelsea'de forma giyen birkaç isimle ilgileniyoruz. Petr Cech bunlardan biri değil, daha çok orta sahaya takviye yapma amacındayız. Sezonun ikinci yarısı için kiralayabileceğimiz isimler üzerine konuşacağız."

Mohamed Salah...

Öte yandan, Independent, Beşiktaş'ın Salah'ın yanı sıra Maviler'in 19 yaşındaki yıldız adayı Nathan Ake'yi de listesine aldığını belirtti. Buna göre Beşiktaş, Salah'ı uygun bir ücret karşılığında kiralayabilirse Ake'yi de kiralamak için Chelsea'li yetkililerle görüşecek. Ake'nin satın alma opsiyonunun olup olmadığı ise şimdilik net değil.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler