SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş - Çaykur Rizespor (CANLI)

Stat konusuyla karşı karşıya kalan Beşiktaş son olarak Olimpiyat'ta karar kıldı. Siyah Beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor ile Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşılaşıyor.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

BEŞİKTAŞ - ÇAYKUR RİZESPOR

İLK 11'LER

BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Pedro Franco, Atınç, İsmail, Atiba, Kerim, Ümit Karaal, Oğuzhan, Olcay, Furkan Yaman

ÇAYKUR RİZESPOR: Aykut, Koray, Sezer, Viera, Ali Adnan, Murat, Ludovic, Abdi, Ümit, Tevfik, LuaLua

STAT: Atatürk Olimpiyat

HAKEM: Y.Kemal Uğurlu

SAAT: 20.30

YAYIN: ATV ve MYNET CANLI ANLATIM

Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Beşiktaş, bu maç öncesinde stat krizi yaşadı. Kartal, Türkiye Futbol Federasyonu ve yayıncı kuruluş ile masaya oturmuş ve ilk adımda Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynama kararı almıştı. Ancak ışık sisteminin yetersiz olması nedeniyle Siyah Beyazlılar, karşılaşmanın 13.30'da oynanmasını talep etmiş, yayıncı kuruluş da o saatte oynanmasına karşı çıkmıştı. Bu durum üzerine Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynama kararı aldı. 

Karaman'dan farklı Beşiktaş kadrosu

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu’nun 2’nci maçında bugün Beşiktaş’la kozlarını paylaşacak olan Çaykur Rizespor puan umudu ile İstanbul’a gitti. Teknik direktör Hikmet Karaman, sakatlığı bulunan Godfrey Oboabona’nın yanı sıra Trabzonspor maçında ilk 11’de yer alan Kweuke, Holosko, Kıvanç, Giray, Eren ve kaleci Serkan’ı kadroya dahil etmedi. Takımının başında ikinci maçına çıkan Karaman, forma şansı bulamayan oyuncularına şans vereceğine söyledi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler