SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Bilic'i yıkan haber

Avrupa Ligi'nde Liverpool ile eşleşen Beşiktaş'a kura sonrasında Cenk Tosun'dan kötü haber geldi. Demba Ba ve Mustafa Pektemek'i sakatlığa kurban veren Siyah-Beyazlılar'da bir diğer golcü oyuncunun sol kasığında 1. derece yırtık olduğu belirtildi. 

Öte yandan Son dönemde sakatlıklardan ötürü yüzü gülmeyen siyah-beyazlılarda Necip Uysal da 2 hafta formasından uzak kalacak. Bu haber, sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan teknik direktör Slaven Bilic'i iyice zor duruma soktu.

Beşiktaş'ın Gaziantepspor'u 1-0 mağlup ettiği maçta sakatlanan Necip Uysal'ın adalesinde yırtık tespit edildiği öğrenildi.

Sol arka adalesindeki sakatlık nedeniyle müsabaka devam ederken bir süre tedavi gören Necip, daha sonra oyuna tekrar dahil oldu. Ancak sakatlığı nedeniyle rahat haraket edemeyen genç oyuncu, son dakikalarında pozisyonların içinde yer almadı.

Necip'in durumu MR sonuçlarının ardından netlik kazandı ve adalesinde 2. derece yırtık tespit edilen 23 yaşındaki futbolcu 2 hafta sahalardan uzak kalacak.

Necip böylece Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor, Süper Lig'de ise Akhisar Belediyespor ve Torku Konyaspor maçlarında görev yapması beklenmiyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler