SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantep'te gergin dakikalar

Gaziantep-Beşiktaş maçı öncesi iki taraftar grubu arasında gergin anlar yaşandı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Gaziantepspor ile Beşiktaş taraftarları arasında gerginlik yaşandı. Polislerin araya girmesi ile her iki takımın taraftarları olay yerinden uzaklaştırılırken, taraftarların yere attığı bıçakları motorize ekipleri topladı. 

[Maçtan kareler-![Gaziantepspor Beşiktaş maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121760/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/gaziantepspor-besiktas-macindan-kareler-154049-myspor)

 

Gaziantepspor-Beşiktaş maçına dakikalar kala tansiyon yükseldi. Kamil Ocak Stadyu'mu önünde her iki takımın taraftarları karşı karşıya geldi. Taraftarların kısa süreli tartışması, bir anda gerginliğe neden oldu. Motorize ekiplerin araya girmesi ile birlikte taraftarlar olay yerinden uzaklaşırken, bir Gaziantepspor taraftarı Beşiktaş taraftarı tarafından elinden bıçaklandığını iddia etti. Bu arada hangi takım taraftarı tarafından yere atıldığı bilinmeyen iki adet bıçak motorize ekipleri tarafından alı konuldu. Emniyet güçlerinin araya girmesi ile birlikte olaylar yatıştı.

GÜVENLİK ÜST SEVİYEDE

İki takım taraftarları arasında gerginlik yaşanması nedeniyle Kamil Ocak stadyumu çevresinde güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. Müsabaka nedeniyle stadyumda 1095 polis ile 375 özel güvenlik görevlisi önlem aldı.

FOTOMAÇ

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler