SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gökhan İnler transferinde kritik gelişme

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'nin yıldızı Gökhan İnler'in Beşiktaş'a transfer olduğu iddia edildi.

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'nin yıldızı Gökhan İnler konusunda flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı

Millet Gazetesi'nin haberine göre; Gökhan İnler yeni sezonda Kartal olacak…

İtalya’nın Napoli takımında forma giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu için ön görüşmeler yapıldı, kulüple ve futbolcuyla prensip anlaşmasına varıldı…

2016’da mukavelesi sona erecek olan İnler için devre arası kulübü Napoli ile masaya oturulacak ve bonservis bedeli netlik kazanacak

400 MİLYON FARK
İsviçre Milli Takımı forması da giyen Gökhan, İtalya’da yıllık brüt olarak 3 milyon Euro kazanıyor. Yüzde 40’lık bir vergi kesintisi var. Bu durumda Gökhan’ın eline geçen net ücret 1.8 milyon Euro. Beşiktaş ise oyuncuya senelik 2.2 milyon Euro net öneriyor. Maç başı ücretler hariç. Bu yüzden Gökhan İnler de bir an önce Beşiktaş formasını giymek için can atıyor.

3 BÜYÜKLERİN KAPISINDA KALDI
Gökhan İnler, aslında Türkiye ve 3 büyükler için yeni değil. Tekirdağlı bir baba ve Samsunlu bir annenin oğlu olan Gökhan, önce Fenerbahçe’ye imza atar. 11 Ağustos 2004’te 4 yıllık anlaşma yapılır ancak yönetim lisansını çıkarmaz. Bir anda ortada kalan Gökhan, Florya’nın yolunu tutar. G.Saray PAF Takımı hocası, dönemin A Takım patronu Hagi’ye olumlu rapor verir. Hagi onunla birlikte önerilen 2 genci izlemek için maç ayarlar. Ancak o maç son anda iptal olur ve G.Saray hayali de tatsız biter. Sırada Beşiktaş vardır. Del Bosque izler ve beğenir. Ancak bu kez kulüpler anlaşamaz ve Gökhan tekrar İsveçre’ye döner. Ve yıllar sonra yeniden Kartal Yuvası kapıları ona açılır.

30 yaşındaki Gökhan İnler, Basel, Aarau, Schaffhausen, Zürih, Udinese ve Napoli formaları altında toplam 356 maça çıktı ve 25 gol kaydetti. İsviçre Milli Takımı’nda ise 49 maçta 3 golü var.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler