SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tek derdi Trabzonspor

Slaven Bilic, Ziraat Türkiye Kupası'nda Sarıyer'i deplasmanda 4-0 yendikleri maçın kendileri için iyi bir antrenman niteliğinde olduğunu söyledi. 

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Bilic, kupa maçlarının genelinde sürprizler yaşandığını ancak bu karşılaşmayı ciddiye alarak sahaya çıktıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bizim için iyi bir antrenman oldu ve iyi bir sonuç aldık. Sarıyer'e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. İşimizi biz kolaylaştırdık. Sıkıcı bir kupa maçı bunalımı yaşamadan, burun kıvırmadan iyi oynadık. Çabuk öne geçtik ve 2-0'dan sona işimiz kolaylaştı. 90 dakika oynamaya ihtiyacı olan oyuncularımız vardı. Bazı oyuncuların maç ritmini yakalaması da lazımdı. Genç oyuncularımıza da şans verme imkanı yakaladık."

"Trabzonspor'la zor bir maç oynayacağız"

Spor Toto Süper Lig'de 7 Aralık Pazar günü Trabzonspor'la Konya'da karşılaşacakları maçı da değerlendiren Bilic, sözlerini şöyle tamamladı:

"İç saha maçları için başkanımız ve yönetimimiz elinden geleni yapıyor. Dezavantajları azaltmaya çalışıyorlar. Fazla seçeneğimiz yoktu. İstanbul içerisinde bir seçenek mümkün değildi. Konya'yı seçtik. Konya'daki yetkililere de teşekkür ediyorum. Çok iyi bir statta oynayacağız. Bilet satışları da aldığım bilgiye göre iyi gidiyormuş. Büyük bir destek olacak. UEFA Avrupa Ligi'nde iyi giden iki takımın maçı olacak. Trabzonspor sezon başında sıkıntılar çekti ama şu anda çok formdalar. Bir derbiden fazlası olacak. Zor maç. Özgüvenimiz çok yüksek. Oyuncularımızın iyi bir performans göstereceğini düşünüyorum."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler