SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Slaven Bilic: Gevşek davrandık

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Asteras Tripolis ile 2-2 berabere kaldıkları karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

İŞTE BILIC'İN SÖZLERİ...

"Turu geçtik ve işimizi burada tamamladık. Oyuncularımıza maçtan önce bu işi Tottenham maçına bırakmamamız gerektiğinmi söyledim. Çok istediğimiz bir şeydi ve bunu başardık. İşi Tottenham'a karşı bırakmak tehlikeli olacaktı. Çok top kaybı yaptık. İkinci yarıda ikinci golü attık, 3'ü de atabilirdik Rakip o sırada bitmiş durumdaydı. Ancak iki gol buldular. Sonrasında iyi savunduk ve istediğimizi aldık."

[Maçtan kareler-![Asteras - Beşiktaş maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121715/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/asteras-besiktas-macindan-kareler-153977-myspor)

ASTERAS 2-2 BEŞİKTAŞ CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

"GEVŞEK DAVRANDIK"

"İlk golü frikikten garip bir şekilde yedik. O sırada Oğuzhan oyuna giriyordu ve hakemin onu beklemesini bekledik. Ancak beklemedi ve golü yedik. Yine de gevşek davrandık. Böyle bir zeminde ve atmosferde, 2-0 riskli görünüyor. Tek silahımız topu korumaktı. Ancak penetre etmeden onu koruyamazsınız. 3. golü bulmamız gerekiyordu. Onu bulamadık."

"ATIBA'YA CEZA VERMEYECEĞİM"

"Atiba ile konuştum, çok dürüst bir oyuncu. Hakeme bir hakaret etmediğini söyledi. Atiba'ya ceza vermeyeceğim. Gerektiği zaman oyuncularıma ceza veriyorum. Ancak, bana göre Atiba ilk sarı kartta da, ikinci sarı kartta da, sarı kart görecek bir hareket yapmadı. Onun için herhangi bir ceza vermeyeceğim."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler