SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Chelsea'nin yıldızı Beşiktaş'a geliyor

İngiltere Premier Lig'de lider durumunda bulunan Chelsea'nin yıldız ismi Mohamed Salah için İngiliz basınından Beşiktaş'la ilgili bomba bir transfer iddiası geldi.

Jose Mourinho yönetiminde ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi esen Chelsea, bir yandan da şans veremediği genç yıldızlarını kiralık olarak başka takımlara göndermek istiyor.

Geçen sezonun devre arasında İsviçre'nin Basel kulübünden yüksek bonservis bedeliyle transfer edilen Mohamed Salah şu zamana kadar teknik direktörü Mourinho'dan istediği süreyi alamadı. Özellikle takımda bulunan Hazard, Willian ve Oscar gibi isimlerin gerisinde kalan Salah için Chelsea yönetiminin genç futbolcuyu kiralamak istediği belirtildi.

Her iki kanattada oynayabilen Mohamed Salah için birçok kulübün sıraya girdiği belirtilirken Chelsea'nin bu futbolcuyu Türkiye'ye göndermek istediği iddia edildi. Yapılan haberde bu takımın ise Londra kulübü ile ilişkileri iyi olan Beşiktaş olduğu yazıldı.

Daha önce Chelsea ile el sıkışan ve futbolcu kiralama konusunda ilk sırada bulunan Beşiktaş'ın Mohamed Salah'ı istediği ve futbolcunun devre arasında takıma katılacağı belirtildi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın geçtiğimiz günlerde "Sağ bek ve genç bir orta saha oyuncu alacağız" açıklamasından sonra bu ismin Salah olduğu ve Mısırlı futbolcunun da bu transfere sıcak baktığı biliniyor.

Sezon başı Chelsea'den Beşiktaş'a gelen Demba Ba'nın da takımda olması Mohamed Salah'ı heyecanlandırırken, Siyah-beyazlıların 22 yaşındaki yıldız futbolcuyu 1.5 yıllığına kiralaması bekleniyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler