SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Tüm maçlarımızı Başakşehir'de oynayalım'

Slaven Bilic, Beşiktaş taraftarının Galatasaray maçını Başakşehir'de oynama isteğine "Bana kalırsa tüm maçlarımızı burada oynayalım" diye yanıt verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kasımpaşa maçının ardından haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. "Değerli bir üç puan aldık" diyerek sözlerine başlayan Bilic, "Bu maçın zor geçmesini bekliyorduk. Kasımpaşa tehlikeli bir takım. Hem bu maç milli maç arasından sonraki ilk maçtı. Bugün maçı hak ettik. Oyuncularımı tebrik ediyorum ve performanslarımdan memnunum" dedi.

[Maçtan kareler-![Beşiktaş-Kasımpaşa maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121701/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/besiktas-kasimpasa-macindan-kareler-153957-myspor)

 BEŞİKTAŞ 2-0 KASIMPAŞA CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Ligdeki konumları hakkındaki düşüncesi sorulan Bilic, "Lider olmak hedef takım olmak demek ama bunu 3., 4. olmaya değişemem. Lider olmak iyidir. Orada kalmaya çalışmak da önemlidir" diye konuştu. Taraftarın maç sonunda Galatasaray maçını Başakşehir Stadyumu'nda oynama isteğine karşın Bilic'in ne düşündüğü sorusuna Hırvat teknik adam "Bir evimiz olmamasına rağmen bu durumu iyi halledebiliyoruz. Yönetimimiz de bu konuda özveri gösteriyor. Bana kalırsa kalan tüm maçlarımızı Başakşehir'de oynayalım. Hem yeni bir stadyum hem de az kişiyle de iyi bir hava yaratılıyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler