SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emre Belözoğlu Veli Kavlak'ı düelloya çağırdı

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi bitti ama gerilim bitmek bilmiyor.Emre Belözoğlu ile Veli Kavlak arasında geçen dialog gündeme damgasını vurdu.

Maça Slaven Bilic-Emre Belözoğlu tartışması damga vururken, gerilimin bununla da sınırlı olmadığı ortaya çıktı. Kırmızı kart pozisyonunda Emre Belözoğlu ile Veli, Olcay ve Oğuzhan arasında yaşananlar, devre arasına taşındı. Özellikle saha içinde birbirlerinin boğazını sıkan Emre ile Veli yumruklaşmanın eşiğine geldi. Emre, boğazındaki izleri gösterdiği Veli’ye, “Seninle dışarda görüşeceğiz. Yer ver orada buluşalım, hesaplaşalım” diye sert çıktı. Veli Kavlak’ın ise “Allah’tan başka kimseden korkmam, senden mi korkacağım? İstediğin yere gelirim” diye yanıt verdiği ifade edildi.

TOPAL-BEKİR AYIRDI

Emre, Volkan Demirel’in de katılımıyla tepkisini diğer Beşiktaşlı oyunculara da sürdürürken Oğuzhan Özyakup ise “Siz kimsiniz burada ona buna bağırıp çağırıyorsunuz” diye karşılık verdi. Kavgayı Fenerbahçe’den Mehmet Topal ile Bekir’in ayırdığı belirtildi.

OĞUZHAN: YÜZÜMÜZE NASIL BAKACAKLAR?

Beşiktaş’ın genç yıldızı Oğuzhan, Fenerbahçeli Emre ve Volkan’la yaşadıklarını yöneticilere anlatırken, Ay-Yıldız hatırlatması yaptı. Ozzie, “Bize ‘Dışarıda görüşürüz’ diyen Volkan ve Emre yarın Milli Takım’da nasıl yüzümüze bakacak merak ediyorum. Biz Milli Takım için ter akıtırken bize küfreden, tehdit eden insanlarla nasıl başarılı olacağız bilemiyorum” dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler