SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sosa derbiye hazır

Sakatlığı düzelen ve dünkü antrenmanın tamamında takımla çalışan Arjantinli futbolcu, Fenerbahçe’ye karşı forma giyebilecek duruma geldi. Kartal’da derbi öncesi Serdar Kurtuluş ve Gökhan Töre dışında eksik kalmadı.

Kartal, Fenerbahçe derbisine cezalı Gökhan Töre ve tedavisi süren Serdar Kurtuluş dışında tam kadro çıkacak.

Dizindeki sakatlığı tamamen düzelen Jose Sosa’nın dün takımla birlikte çalışması Gökhan Töre’nin Kayseri Erciyes deplasmanında gördüğü kırmızı karta üzülen Teknik Direktör Slaven Bilic’in yüzünü güldürdü.
Balıkesirspor deplasmanında sakatlanan Arjantinli yıldız dünkü antrenmanın tamamında yer alırken, herhangi bir sıkıntı yaşamadı. Sosa’nın dizinde herhangi bir problem kalmadığı ve derbi maçta Bilic’in görev vermesi halinde görev yapabileceği aktarıldı.

Bilic’ten motivasyon turu
Siyah-beyazlı futbolcular, Bilic yönetiminde basına açık gerçekleştirilen antrenmanda koşu ve pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Bir grup futbolcu ise çift kale sırasında şut çalışması gerçekleştirdi.
Bu arada Bilic, siyah-beyazlı futbolcuları derbiye motive etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Hırvat çalıştırıcı idman öncesinde tesislerde futbolcularla bir toplantı yaptı. Siyah-beyazlı teknik adam oyuncularına yönelik uyarılarını sahadaki çalışmalar sırasında da sürdürdü.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler