SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bilic'ten Ekim ayı uyarısı

UEFA Avrupa Ligi 3. maçında karşı karşıya geldiği Partizan'ı deplasmanda 4-0'lık skorla deviren Beşiktaş'ın teknik direktörü Slaven Bilic maç sonu açıklamalarda bulundu. 

Alınan skordan oldukça memnun olduğu gözlenen Bilic'in açıklamaları şu şekilde:

Kazanmayı tamamen hak ettik. İki takımı da, iki takımın taraftarlarını da tebrik ediyorum. Taraftarlarımız bizi çok iyi destekledi. Maç boyunca çok üstündük. Yapmamız gerekenleri çok iyi yaptık ve maçı kazandık. 

Şimdiye kadar oynadığımız her maçta rakiplerimizden üstündük. Çok iyi oynuyoruz. Oyuncularımdan daha fazlasını isteyemezdim. İlk yarıda bazı top kayıplarımız vardı, tek eksiğimiz onlardı. Beni şu çok mutlu ediyor; oyuncularım bir pas hatası yaptıklarında hemen özeleştiri yapabiliyorlar. Hatalarının farkındalar.

Veli'nin sadece golü değil oyunu da çok iyiydi. Veli harika bir oyuncu. Müthiş bir oyun çıkardık. Ligde lider olmak, Avrupa Ligi'nde kazanmak çok iyi ama sıkı çalışmaya devam etmeliyiz. Daha Ekim ayındayız. Eğer yeterince çalışmazsanız elinizden her şey gider.

[Partizan-Beşiktaş foto galeri- ![Partizan-Beşiktaş foto galeri](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121552/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/partizan-besiktas-foto-galeri-153841-myspor)


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler