SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'tan UEFA'ya provokasyon uyarısı!

Beşiktaş yönetimi, Sırbistan-Arnavutluk maçındaki olayları bahane edecek bazı grupların 23 Ekim'deki Partizan-Beşiktaş karşılaşmasında 'provokasyon' yapabileceğini dikkate alarak UEFA'yı ve Partizan Kulübü'nü uyardı.

UEFA Avrupa Ligi'nde 23 Ekim Perşembe günü deplasmanda Partizan ile karşılaşacak olan Beşiktaş, müsabakada taraftar grupları arasında olay yaşanmaması için girişimlerde bulunuyor.

SIRBİSTAN-ARNAVUTLUK MAÇI TATİL EDİLMİŞTİ
Son olarak 2016 Avrupa futbol şampiyonası elemelerinde Partizan Stadı'nda oynanan Sırbistan-Arnavutluk karşılaşması, çıkan olaylar nedeniyle tatil edilmişti. Maç sırasında bir hava aracına bağlanan Arnavutluk bayrağının sahanın üzerinde dolaştırılması sonrasında iki takımın futbolcuları birbirine girmiş, taraftarların da dahil olduğu olaylar sonrasında maç tatil edilmişti.

ARNAVUTLUK BAYRAĞI AÇILABİLİR
Beşiktaş yönetimi UEFA ve Partizan Kulübü'ne gönderdiği yazıda, siyah beyazlı taraftarların arasına karışacak bazı provokatörlerin maç sırasında Arnavutluk bayrağı açabileceği uyarısında bulundu. Bu nedenle güvenlik önlemlerinin daha yüksek seviyeye çıkartılması ve bu tarz olayların yaşanmaması için özellikle stada girişi öncesi yapılacak aramalara daha fazla dikkat edilmesi isteğinde bulunundu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler