SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Beşiktaş'ın penaltısı verilmedi"

Dilmen, Beşiktaş'ın Olimpiyat Stadı'nda oynaması nedeniyle rakiplerinin gerisinde kaldığını kaydederken, iç saha maçlarını Başakşehir Stadı'nda oynamaları önerisinde bulundu.

Rıdvan Dilmen Beşiktaş maçı sonrasında mücadeleyi değerlendirdi.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

"İlk yarıda oldukça rölanti bir maç oldu. İkinci yarıda Rizespor'un attığı gol Rizespor'un aleyhine oldu çünkü uyuyan Beşiktaş'ı uyandırdı. Oyunun karşılığı 1 puandı. Son yarım saati heyecanlı olsa da yine de kalitesi düşük bir maç oldu. Tribünler boş, coşku yok, heyecan yok. Hakem Hüseyin Göçek çok enteresan bir maç yönetti. Giray ve Gökhan'ın pozisyonu net penaltıydı ve Giray'a sarı kart gösterilmesi gerekiyordu"

"Fenerbahçe'yi eleştiriyoruz ama..."

"Özellikle ikinci yarıda taktik, teknik yoktu sadece Beşiktaş'ın şuursuz baskısı vardı. Lig başlayalı 2 hafta oldu ama hiç tatmin olmadım. Fenerbahçe'yi eleştiriyoruz ama en azından organizasyonu vardı. Trabzonspor en azından savunmasıyla ön plana çıktı. "

"Ah bugün Oğuzhan olsa dedirtiyor"

"Oğuzhan, geniş alanda da, dar alanda da iş yapabilen bir oyuncu. Oğuzhan olmayınca da "Ah bugün Oğuzhan olsaydı" dedirtiyor. En azından karambollerde iş yapabilen bir oyuncu. "

"Gökhan'ın en büyük problemi..."

"Gökhan'ın en büyük problemi Beşiktaş takımında 8 gole ulaşamıyor. Mesela Tuncay Şanlı topla Gökhan kadar iyi değildi ama pozisyon bilgisi Gökhan'dan daha iyiydi. Gökhan yardımcı hakem gibi oynuyor. Çizgiye yakın oynayıp ceza alanına orta yapıyor, ceza alanı çevresinde çok fazla görünmüyor. Gökhan'ın stoper ve bek oyuncusunun arasına koşu yapması lazım. Gökhan ve Olcay aynı mevki oyuncusu. Biri sağ biri sol. Gökhan'ın 1 silahı var ama Olcay'ın 3 silahı var. Gökhan'ın bu özelliklerini geliştirmesi lazım. "

"Beşiktaş Başakşehir'e gitsin"

"Galatasaray ve Fenerbahçe'nin seyircisiyle oynayacağı 16 maçı var ama Beşiktaş'ın böyle bir şansı yok. Başakşehir'de de oynayabilir Beşiktaş. 17 bin kişilik stat, kutu gibi. Taraftar da gider oraya. Zemini de şahane. Olimpiyat'a gideceğine Başakşehir'e gidilsin. Göksel Bey'in de hayır diyeceğini sanmıyorum. Stat çok önemli. Rakiplerinle yarışamıyorsun. Tribün avantajın yok."

"Saygı azalıyor"

"Bizim de kendimize olan saygımız azalıyor. Başkalarının mutluluğuna üzülüyoruz, mutsuzluğuna seviniyoruz. İnsanların ne kadar para aldıkları konuşuluyor. Kimin ne kadar kazandığından kime ne? Kaleci golü yer, "Bu gol nasıl yenir" deriz. Bir de atana diyelim, "Nasıl güzel attı" diye. Tüm bu olanlar da insanları futboldan soğutuyor. Gelmiyorlar stada"

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler